Ebben az Instahíradóban talál pár érdekeset arról, hogy a magyar hírességek közül ki mit posztolt az elmúlt órákban a képmegosztóra. Köllő Babettel kezdjük, a Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja például alig várja már, hogy újra bikiniben strandolhasson egy tengerparton. Tekintettel arra, hogy ez most nem lehetséges, marad a képek nézegetése.

Curtis, a rapper két érdekeset is megosztott. Egyrészt az alábbi fotót, amin 16 évesen, az Újpest focistájaként látható, másrészt ebben a posztban azt örökítette meg, hogy feleségének azzal kedveskedett első házassági évfordulójuk alkalmából, hogy lemosatta párja, Széki Krisztina autóját. #aawww

Újra találkozott Till Attila és az általa rendezett film főszereplője, Fenyvesi Zoltán. A Jászai Mari téren zajlott találkozásnak egy jó nagy, Dubi névre hallgató kutya is a részese volt, a képeket Till Attila Instáján is meg lehet nézni.

Liptai Claudia Gryllus Dorkával beszélgetett Insta Live-ban, alább lehet visszanézni a beszélgetést. Liptai Claudia az ezt követő posztban aztán arról írt, hogy ő a Magyar Hospice Alapítványt támogatja személyi jövedelemadója 1%-ával.

És ez még nem minden, mert...

  • Demcsák Zsuzsa bejelentette, hogy elhatározta, hogy levágatja a haját, csak még nem döntötte el, milyenre. Itt tud ötleteket adni, aki szeretne.
  • Vajna Tímea egy Bamba Swim nevű fürdőruhamárka promóképét posztolta saját Instájára. A fotó egy szerelmespárt ábrázol, akik egy lámpaoszlopra felmászva, a közlekedési lámpákon állva csókolóznak. „Ki akarja ezt?” – teszi fel a kép mellett a költői kérdést, miközben automatikusan eltűnő Instasztoriban azt meséli, hogy vett magának egy infravörös szaunatakarót, és most ebbe bebugyolálva nézi a filmeket, hogy addig is izzadjon.
  • Szintén Instasztoriban annak örül Sarka Kata, hogy másfél hónap edzés árán „visszakapta a régi teljesítményét”, azaz 30 percen belül le tud futni egy kört a Margit-szigeten.
  • Rubint Réka egy olyan fotóval invitálta tegnap este a követőit egy közös online edzésre, amin ő bikiniben, Schobert Norbert pedig félmeztelenül látható, és összebújnak egy közös szelfi erejéig. Találós kérdés: hol van Schobert Norbert köldöke?
  • Már két napos ez a kép, de ha szeretne egy közös fotót látni Vasvári Vivienről és egy alpakáról, akkor kattintson ide!

A tegnapi Instahíradót itt találja, azt pedig, hogy ma reggel mit írtak a lapok, itt foglaltuk össze.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ma az Instán: Vajna Tímea szaunatakaró alatt, Köllő Babett bikiniben

Instahíradó: Curtis 16 éves korából posztolt focistaképet, Sarka Kata újra 30 perc alatt futja a szigetkört. Hírek, információk hazai hírességek Instagramjairól!

6 · May 19, 2020 10:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments