David Beckham és családja mostanában keveset hallat magáról, Instagramjukat elnézve a vidéki életforma mellett döntöttek a karantén kirobbanásakor, és azóta is jól érzik magukat távol a nyüzsgéstől. A minap volt azonban a 21. házassági évfordulójuk, amiről a közösségi oldalaikon sem felejtettek el megemlékezni.

A 45 éves focista egy csokor közös fotót gyűjtött össze nejével, amit videó formájában posztolt, a felvétel mellé pedig egy kedves üzenetet is mellékelt.

Hát, olyan 23 évvel ezelőtt Gary Neville-lel ültünk egy szobában, és a Spice Girls egyik klipje ment a tévében. Odafordultam hozzá, és azt mondtam, ó, tetszik az a kis cicajelmezes. Ki gondolta volna akkor, hogy ennyi évvel később a 21. házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni, és lesz négy gyönyörű és tökéletes gyerekünk... Köszönöm és boldog évfordulót, szeretlek

Victoria Beckham hasonló megoldás mellett döntött, ő azonban nem eresztette ilyen bő lére a romantikát, és a kevesebb néha több elv alapján köszönte meg férjének az elmúlt éveket.

Boldog házassági évfordulót! Alig hiszem el, hogy 21 éve mondtuk ki egymásnak az igent. Négy gyerek, négy kutya, annyi nevetés, és napról napra jobban szeretlek

– írta a videó mellé Beckhamné.