31940967 05ef4960019ae1fd30ae8428d0907599 o

Horváth Évának visszanőtt a végleges szőrtelenítés, Berkiéknél véres veszekedés volt

2020.07.07. 13:32

A lábszőrtelenítésről jelentetett meg reklámposztot Horváth Éva, de a kontent nemcsak hirdetést tartalmaz, hanem egy némileg meghökkentő részletet is, amint azt ön a címben már el is olvashatta:

Annyira örültem, a Silky Beauty Studióban jártam. Pár éve már megcsináltuk a végleges szőrtelenítést, de most visszanőtt... Ezért most egy teljesen új technológiát próbáltam ki!

– írja Horváth Éva az alábbi fotóhoz.

ALERT, alább egy véres fotó következik!

Ha jól értelmezem Berki Krisztián alábbi posztját, az történt, hogy a híresség összeveszett a feleségével, Mazsival, miután visszatértek az olaszországi nyaralásból. Mazsi azt sikította, hogy „elmentem”, majd ezek után Berki Krisztián direkt magára húzta az ajtót úgy, hogy a fél körme levált a nagylábujjáról – „Mazsi persze mit sem sejtve, hogy szándékosan”. A feleség erre a következőkkel reagált: „Úristen kicsikém, gyorsan fertőtlenítsük le, irány a sebészet és röntgen”.

Neje aggódását Berki Krisztián úgy értelmezte, hogy ezzel ő nyerte meg a vitát, és felesége felett aratott győzelmének jelképét, azaz a véres lábujjat a hiányzó körömmel posztolta is az Instagramra.

View this post on Instagram

Na hazaértünk 🤣 Olaszországból mi nem csak sonkát hoztunk hanem a temperamentumokat is elhoztuk....🤫 Natika ment édesanyjához.... kemény a kiscsaj alszik egyet Magyarországon és holnap utazik anyukájával és még ki tudja kivel.... Horvátországba💪🏻 ahogy elment, hoztuk az olaszos bla bla bla kiabálós veszekedést és persze mit csinál ilyenkor egy olszos Nő kiabálva síkít, hogy “elmentem” mit csinál ilyenkor egy macso magyar Nils Horgersson fapapucs nélkül.... magára húzza az ajtót....😅 (Mazsi persze mit sem sejtve, hogy szándékosan) és hogy miért mert ha leszakad az ember körme egyben.... de visszahelyezhető kicsi lego és eltöri minimum a nagylábújját.... na akkor szerelem : “ úr Isten kicsikém gyorsan fertőtlenítsük le irány a sebészet és röntgen.... én meg csak kacsintok ennyibe fájt ma, hogy nem mész innen sehova és újra szeretsz ❤️ holnapra úgyis kinő🤣 Nekem megérte 🤫 Mindig nyerek 🙏🏻 #aberki #gyozelembarmiaron

A post shared by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on

Ezek után megnyugtatásképpen nézzük meg, hogyan szundikál a kanapén Puskás Peti kutyája.

És ehhez sincs véres történet, csak íme egy kép, amin Mihalik Enikő félmeztelenül fürdik a Balatonban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Horváth Évának visszanőtt a végleges szőrtelenítés, Berkiéknél véres veszekedés volt

Felkerült ma egy-két meghökkentő meglepetés az Instagramra, de ha önnek nem a sokkolás hiányzik, görgessen le Mihalik Enikő új monokinizős képéhez!

44 · Jul 07, 2020 01:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments