Az RTL Klub bejelentette, hogy készül a Való világ tizedik évada, ráadásul a széria nagykorú lett, ugyanis 2002-ben került adásba az első része. Ennek örömére körbenéztünk a reality történelmében és összeszedtünk pár olyan eseményt, sztorit, esetet, ami mellé nem árt elhelyezni a 18-as karikát, vagy szexuális vagy megbotránkoztató tartalma miatt. Igyekeztünk a gyűjtésben olyan eseteket csokorba szedni, amik nem annyira közismertek, mint például Aurelio helikopterezése, vagy Baukó Éva pördülése a kiszavazáson. 

Íme az elmúlt 18 év szülői felügyelet mellett sem ajánlott tartalmai, amelyeket egyértelműen a hazai ősrealitynek köszönhetünk.

Majka és Maya Gold

A reality első évadának és a műsor történetének egyik legnagyobb győztese Majka volt, akinek a műsor első igazán érdekes balhéja is köszönhető.  A felnőttfilmessel komolyabb coitus ugyan nem történt, de ujjlenyomat-vételezés tulajdonképpen vállaltan folyt a paplan óvó takarásában. Az ügy ORTT-szempontból is komoly visszhangot kapott, illetve Majka az akkori párjával a kirobbanó botrány miatt került fasírtba. A dologhoz hozzátartozik, hogy a kétezres évek még oly szerény időszaka volt a kereskedelmi televíziózásnak, amikor a komolyabb szexuális érintkezések mindössze az ágyneműk cenzúrájával mehettek csak adásba, mégis hetekre beszédtémává váltak. 

Káromkodás élőben 

Meg kell, hogy mosd a punimat!

– mondta VV Sziszi a széria egyik 2003-as adásában, ami már az akkori ORTT-nek is sok volt. Ezért úgy határoztak, hogy a műsorban tapasztalható szabálytalanságok miatt, főműsoridőben, azaz este nyolc órától húsz percre fel kell függesztenie adását. Elsötétült hát a képernyő, és a szabad szexualitás. 

Bűn és bűnhődés - Indián,Segal és Lóri

A műsor szereplői számos komoly és sok esetben megmosolyogtató bűnesetbe keveredtek az évek folyamán. VV Indián már felhívta magára a figyelmet azzal, hogy hangsúlyozta, nem riad vissza egy kis bántalmazástól, mire némi kábítószerrel való visszaélés került terítékre, amely miatt börtönbe is vonul az egykori villalakó.VV Segalhasonló ügybe keveredett, drogkereskedelem miatt sokáig élvezte a börtön luxustól mentes verzióját, 2010-ben szabadult. VV Lórinak pedig azért kellett rács mögé vonulnia, mert a korábban csoportos garázdaság miatt kiszabott 240 óra közérdekű munkából 201-et nem töltött le. C'est la vie.

VV Pandora és a felnőttfilmek 

Nem sokkal a Való Világ harmadik évadának indulása után máris gazdagodott a médiatörténelem egy pornóbotránnyal. Az elsők között beválasztottVV Pandorárólugyanis kiderült, hogy számos művésznéven alkotott, többnyire meztelenül.  A Való Világ akkori sajtószóvivője úgy nyilatkozott akkor, hogy a pornókarrier nem akadálya a valóságshow-ban való részvételnek.

Alekosz szexuális monológja - ami azóta is tart

A görög-magyar biztonsági őr sokakat megríkatott, másokat megnevettetett, annyi biztos, hogy az érdi Achilles a műsorban úgy elemezgette női játékostársai szexuális mibenlétét, hogy a tévépszichológusok és Anettka kórusban csettinthettek. Alekosz azóta sem hagyott fel a szexualitásra épülő polgárpukkasztással, legutóbbi börtön-elméletéről a Velvet is beszámolt.  

Cristofel

Nincs mit írni, a szó elszáll, a videó megmarad.

Elképesztő párbeszéd egy szaunában

A való Világ hatodik szériájának messze legkiemelkedőbb pillanata volt, mikor VV Gyúrós Józsi és VV Charlotte egy konfliktussal átitatott helyzet után mélyfilozófiai értekezésbe kezdet a szaunában. A 444.hu-nál voltak olyan felkészültek, hogy megörökítették a párbeszédet, érdemes újra végigélni, ide kattintva. De egy apró részletet, azért mi is megosztunk:

Charlotte: Buta. Ugye, hogy buta?

Józsi: Buta, igen. Rólam amúgy mit gondolsz? De őszintén, nem sértődök meg...

Charlotte: Őszintén azt gondoltam az elején, mondom, hogy tényleg, te egy ilyen... abszolút nincs eszed... és ezt így el is mondtad, hogy nincs eszed, meg minden. De aztán most így beszélgetünk és tökre átlátod a dolgokat, és ez így tök meglepetés.

Tudatmódosítás élőben

Ugyancsak a 444 jóvoltából maradt fent a Való Világ 7 nyitányának feldolgozhatatlan emléke. VV Denis egy országtól kérdezte meg élőben, hogy mi van, illetve addig példa nélküli módon szakított élő adásban a barátnőjével. Ráadásul úgy fel volt pörögve, hogy azt esetleg drogprevenciós előadásokon akár elrettentésként is vetíthették volna a szakemberek.

VANNAK KAMERÁK?

VV Vivien nevéhez kötődik a beköltözés utáni első hihetetlen jelenet. A lány két pohár pezsgőtől megrészegülve előbb levetkőzött, majd tombolni kezdett - a többiek ekkor döntöttek úgyhogy lefektetik. Másnap VV Zsófival beszélgetett, amikor egyszer csak elhangzott szájából a kérdés: "Itt kamerák vannak? Vesznek minket végig?

Orgia

Ugyan 3 millióba került, de a kilencedik széria játékosai olyan négyesszexet hoztak össze a villában, amit még a Pornhub kreatívjai is megirigyelhettek volna.