Emlékeznek még a múlt hónap slágerére? Akkor úgy tűnt, minden celebnő legvonzóbb testrésze a hónalja lett, ehhez igazodva pózoltak a közösségi oldalaikon. Ezt a séma a jelek szerint lecsengett, most megint a mell -és fenékhangsúlyos kompozíciók kerültek előtérbe.

Tolvai Renáta egy medencéből villantott extra fehér fogakat, és persze mutatta meg ezzel egyidejűleg a bikinifelsőjét is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunday 🐠

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Sara Sampaio behódolt a párducmintás bikinitrendnek, és több fotót is posztolt, amin ilyen fürdőruhát viseli. Mi azt hoztuk el ma önöknek, amin a teljes szett jól látszik.

Bella Hadid valószínűleg azon kevesek egyike, akinek jól áll a lentebb látható, feletébb különös kameraállás. A modell korábban is kihasználta már ezen adottságát, és feszengett egyet a tökéletes képek kedvéért. Most sem tett másként.

Alessandra Ambrosio tekergés helyett spiccelt egyet az egyedi kontent jegyében, és ha nem tévedünk, a vállára omló törülköző azt sugallja, hogy a modell megelégedett a bikini alsó részével, a felsőre már nem tartott igényt.

Kendall Jenner cowgirl-stílusra váltott, persze mindezt fürdőruhában. Ha pedig lapoznak a posztjában, a kutyája is vendégszerepel mellette.