pavesi

Megjelent Renato Pavesi első videoklipje

2020.07.14. 10:18

Áprilisban beszélgettünk Renato Pavesivel, aki már csak nyomokban emlékeztet a realityszereplőre, akit a közönség megismert. Pavesi azóta ledipolmázott, külföldi fellépéseket maga mögött tudó flamencogitáros lett, aki jelenleg Mentes Norberttel, a Moby Dick gitárosával alkot duót. Bár dalaik már korábban is megjelentek és felkerültek Youtube-ra, most debütált a páros első videoklipje. 

A Terra c. számhoz készült klipben nemcsak Zorro és a fekete lova kap jelentős szerepet, hanem egy modell is, Fogarasy Mariann. A lentebb látható videó a duó Újjászületés/Renascentia című, augusztus 14-én megjelenő lemezének előfutára. 

Egy megtisztelő felkérés alkalmából Sevillában voltam zenélni, és nagy hatást tett rám az andalúz kultúra. Az egyik legemlékezetesebb a szomszédban lakók éneke volt, ami igaz, leginkább azt jelentette, hogy nem tudtam aludni tőlük, mert jó spanyol szokás szerint hajnalig mulattak. Persze a csodálatos zene végül megihletett, és akkor jöttek az első ötletek. Akkor már megvolt az irány, kezdett körvonalazódni, hogy mi is lesz ebből: Egy aszimmetrikus ritmikájú, modális, több szempontból is szokatlan, egzotikus gitárzene

– nyilatkozott Pavesi a dalról, ami részletekben már megjelent a Moby Dick egyik korábbi albumán.

 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megjelent Renato Pavesi első videoklipje

Itt az idő végleg elfelejteni a realityszereplőt, és a odafigyelni a diplomás flamencogitárosra! Lemez augusztus 14-én.

574 · Jul 14, 2020 10:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments