Tegyünk úgy ma is, mintha fontos dolgok történtek volna a magyar hírességekkel?

Hát jó!

Istenes Lászlónak annyira tetszett az a húsmentes menüsor, amit decemberben fogyasztott egy szállodában, hogy azóta vegetáriánus, és nagyon jól érzi magát így, írja a Bors.

Németh Lajos meteorológus nem tudja, hogy mikor született, mert akkor éppen mindenki az aratással volt elfoglalva, így napok teltek el, mire édesapja hivatalosan bejelenthette, hogy fia a világra jött. Hogy miként ünnepel emiatt, kiderül ugyancsak a Bors cikkéből.

Iszak Eszter arról beszélt, hogyan bántották első középiskolás évében, amikor beindult a modellkarrierje. „13 évesen egy országos telefonkampányt vállaltam el, rajta voltam az óriásplakátokon, buszokon, tévében. Ez a nagyvárosban nem lett volna olyan nagy szó, de ahonnan én jöttem, egy 50 ezer fős kis településről, nyilván az volt. Mindenki tudta, hogy ki vagyok. Én ezt nem tartottam rossznak, de az iskolában sokszor csúfoltak miatta például Westel-Eszternek” – idézi az ACNews.

Klipet forgatott Tóth Gabi és Gregor Bernadett is, de utóbbi nem saját magának, hanem Kicsi Tysonnak. Ezt mondta róla: „Nagyon élveztem, főleg, mert ez Tyson visszatérő dala”. Ha olyan klipre kíváncsi, ami már készen van, akkor ajánljuk Renato Pavesiét, amelyről pont tegnap írtunk, vagy a Junkiesét, amelyről még nem, viszont szerepel benne Balázs Andrea, aki biztosan nagyon utálja, hogy mindenki Kasszás Erzsiként hivatkozik rá.

Ismerhető magyar nők, akik a testük jelentős részét megmutatták az Instagramon: Tóth Andrea, Stohl Luca, Zimány Linda.

Ha bármi érdekeset látunk még, becsszóra megírjuk külön.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: Németh Lajos nem tudja, mikor van a születésnapja

Összefoglalónkban még: híres nők kevés ruhában, Iszak Eszter szomorú emléke, és egy vegetáriánussá vált celeb.

3 · Jul 15, 2020 08:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments