A Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásába, pláne annak címlapjára kerülni minden modellnek dicsőség. Hogy csak egy példát említsünk, Palvin Barbara nemzetközi ismertségén is nagyot lendített, azóta is rendszeresen szerepel.

A magazin a napokban bemutatta, kik kerültek az idei címlapra: ezúttal négy borító készült, összesen három modellről – a negyediken együtt szerepelnek, de Olivia Culpo, Jasmine Sanders és Kate Bock szólóban is megtekinthető egy-egy változaton.

A legfrissebb fotón Olivia Culpo, 28 éves amerikai szépségkirálynő látható. (Ha érthető módon nem jutna eszükbe, 2012-ben nyerte meg a Miss Universe-t.) A modell fehér bikiniben, és váratlan fordulatként átlátszó esőkabátban pózolt a kamerának.

Őt követte Jasmine Sanders, aki első pillantásra akár Rita Ora is lehetne. De csak első pillantásra, másodszorra rájövünk, hogy bár egyidősek, Sanders kicsit kislányosabb arcú. A 29 éves német származású modellt '50-es éveket idéző szettben fotózták – az Instagramon aranybarbiként elhíresült Sandersnek jól áll a retró.

A sort egy újabb szőkeség, Kate Bock zárta. A 27 éves kanadai modell keveset takaró szettet húzott, és kockahasát is megvillantotta. Róla eddig semmit sem írtunk azon kívül, hogy Kanadában született, úgyhogy most pótoljuk: 12 éves kora óta modellkedik, emiatt Párizsban is élt már. 2012 óta szerepel a magazinban, de láthatták már Victoria's Secret divatshow-n is.

A külön-külön-címlapok után tessék, itt egy közös is. 

Ha további képekre kíváncsi, akkor íme, itt van a magazin, Culpo, Sanders és Bock Instagramja, mind lelkesen publikálják a fotóikat.