Februárban számoltunk be, hogy VV Bécinek (rapper nevén Young G) olyan súlyosak az ízületi problémái, hogy többször mankóra volt szüksége a járáshoz. Most a Reggeliben beszélt betegségéről. 

Young G elmondta, hogy a gyulladás az egész testét érinti, leginkább a lábujjaiban, ujjperceiben, Achilles-ínjánál érzi a fájdalmat, amire szteroidokat szedett, de már abbahagyta a mellékhatások miatt: szőrösödni kezdett a háta, és jócskán meghízott. 

A szteroidtól majdnem száz kiló feljött, most ,hogy abbahagytam, 6-8 kiló lement.

Eddig csak magánorvosoknál járt, de sehol sem tudták megmondani, mi a baja.

Az utolsó 180 ezer forintomba került, és azt mondták, Béla, magának nincsen semmi baja, menjen haza. De mondom, nem tudok járni. 

VV Béci utalt múlt heti Fókusz-interjújára is, ímely után rengeteg rajongójától kapott üzenetet, milyen praktikákat próbálhatna ki, hogy javuljon egészségi állapota, amit a celeb hálásan meg is köszönt a műsorban. 

A műsorvezetők ezután arról kérdezték VV Bécit, hogyan alakult ki a családjában az a helyzet, hogy már egy éve nem beszélnek egymással. 

Körülbelül egy éve, másfél éve anyuval sem beszélünk, a húgommal se, körülbelül egy éve, mióta megszületett a pici gyermeke egyszer, ha láttam, sajnos. (...) Valahogy úgy alakult, amiatt is, hogy a volt feleségemhez járnak ünnepekre, karácsonyozni, együtt töltenek ünnepségeket, nekem ez nagyon szemet szúrt. Nagyon nem szeretem ezt. Hozzám jöjjenek, ha nálam van a gyerek, meg ne oda menjenek gyereket megnézni. Voltak dolgok, amiket nem nagyon tudtam elfogadni, szóvá tettem, nem változott, akkor köszönöm szépen, én ezen nem akarok ezen idegeskedni. 

Hozzátette, semmi rosszat nem szeretne mondani gyermeke anyjára, nyilván, az éremnek két oldala van. A rapper leginkább azt furcsállja, hogy bár az egészségügyi állapotáról (tévés szereplései miatt) valószínűleg édesanyja is tud, mégsem kereste őt egyszer sem, hogy segítsen neki. VV Béci többször is próbált már elnézést kérni családtagjaitól, de egyszer sem sikerült kibékülniük, pedig beismerte, ő is hibás abban, hogy ennyire elromlott a kapcsolatuk.