Ha ön a Barátok köztről hiszi azt, hogy egy soha véget nem érő történet, úgy sejtjük, még nem olvasott eleget Amber Heard és Johnny Depp nonstop vircsaftjáról, akik ugyan már néhány évvel ezelőtt elváltak, ettől függetlenül irigylésre méltó lelkesedéssel dobálják egymásra a sarat a színész a Sun ellen indított perének tárgyalásain. 

A peres eljárás legutóbbi sokkoló kijelentése Amber Heardtől származik, aki azt állította, volt férje többször halálosan is megfenyegette, írja a Page Six. A színésznő bírósághoz eljuttatott levelében az áll, hogy házasságuk alatt Depp viselkedése „extrémen kontrolláló és megfélemlítő” volt. 

Néhány nézeteltérésünk annyira ijesztő volt, hogy attól féltem, meg akar ölni, vagy szándékosan, vagy azért, mert elveszíti a józan eszét és túl messzire megy. Félreérthetetlenül és több alkalommal is halálosan megfenyegetett, különösképp a kapcsolatunk végén. 

Heard szerint Depp Janus-arcú volt, bár néha hihetetlenül megnyerően és kedvesen viselkedett vele, máskor úgy látszott, teljesen megbolondult, különösen, amikor úgy érezte, Heard el akarja hagyni őt. 

Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni

– mondta Depp Heardnek a színésznő állítása szerint. 

A Page Six cikke szerint a sztárpárnak nemcsak a házassága volt botrányoktól hangos, már az igen kimondása előtt is alaposan összevesztek egymással, a házassági szerződés miatt, amit Heard csak vonakodva írt alá, és csak az esküvő után. 

Volt egy nézeteltérésünk egy tokiói hotelszobában, aminek a hevében Johnny a hátamba térdelt és hátulról ütötte a fejemet. 

A rendhagyó házasság utáni szerződés aláírásnak körülményeiről Heard hosszasan értekezett, közölve a bírósággal hogy egykori férje olyan brutálisan fojtogatni kezdte, hogy azt hitte, ott helyben meghal, írja a Page Six. A vita a színésznő leírása alapján olyan vad volt, hogy mindent törékeny berendezési tárgyat összetörtek maguk körül, a meztelen Heard az üvegszilánkok között térdepelve rettegett attól, hogy megöli őt Depp.

Ezek után nem meglepő, ha Heard az esküvőjükről is borzalmas emlékeket őriz: újdonsült férje többször is eltűnt az ünnepség alatt a fürdőszobában, hogy bedrogozza magát, írja a lap

Megpróbáltam végig mosolyogni és szórakoztatni a vendégeinket, pedig soha életemben nem éreztem még magam annyira magányosnak, mint akkor. 

Page Six egy korábbi cikkében azt írja, a tárgyalás alatt Depp ügyvédei  szembesítették Heardöt azzal, hogy az egyik házassági veszekedésük után a helyszínre kiérkező két rendőr semmilyen külsérelmi nyomot nem látott a színésznőn. Amikor a színész ügyvédjei megkérdezték Heardtől, nem maga Heard és barátjai törtek-zúztak a szobában, hogy úgy tűnjön, pokoli vita folyt a helyiségben, Heard tagadta, ahogy azt is, hogy hazudott volna a sérüléseiről. 

Persze a Sun is lelkesen tudósít a perről, ők például azt írták Amber Heard szavaira hivatkozva, hogy Depp annyira féltékeny volt Heard férfi kollégáira, hogy gúnynevekkel látta el őket. Így például Leonardo DiCapriót pumpkin headnek (szó szerint tökfej, de inkább mondanánk pufifejnek), Channing Tatum potato headnek (krumplifej) Jim Sturgesst pedig nem egyszerűséggel szarnak nevezte.  De ez még nem a teljes sztori, Depp azzal is megvádolta volt feleségét, hogy viszonya volt Eddie Redmayne-nel, James Francóval és Liam Hemsworth-szel is.