A tegnapi este uborkaszezonos bulvártespedésének Sarka Kata egy Instagram-poszttal vert oda, amikor képi bizonyítékot osztott meg barátnője, Rogán Cecília lánybúcsújáról, amiből egyenesen következik, hogy házasságra készül. A kérdés persze az, hogy nem történt-e már meg a frigy, és a barátnők – kihasználva sajátos közösségimédia-gyakorlatukat – csak abba a hitbe ringatták követőiket, és a magyar bulvár képviselőit, hogy mindez a jövő zenéje, és nem a jelen harmonikus pillanatai.

Mindenesetre a pletykák beindultak, Sarka Kata pedig legjobb barátja csajos estéjét már ottmaradós formában, a hivatalos Instagramján is megosztotta a köz számára.  

Mielőtt mélyebben belemennénk Rogán-Gaál Cecília házasságába, muszáj beszélni kicsit a Sarka Katával közösen kiépített marketinggépezetről, és itt nem a politikai kapcsolatokkal megtámogatott hírportálokra gondolunk, hanem a magánélet közösségi oldalakon való csepegtetésére. Érdekes módon a két nő ugyanis rendszeresen egymás fontos életeseményeit osztja meg, ahelyett, hogy a narratívájukat magukhoz ragadva önmagukról beszélnének. Így persze nem érheti őket az a vád, hogy bulvár-szerepléskényszeresek lennének, vagy mutogatni akarnák magukat.

Sarka és Rogán patikamérlegen kiszámolt Instagram-posztokkal és sztorikkal számolnak be mindenről, ami a másiknak fontos, kínosan ügyelve arra, hogy az igazán érdemi információk gyorsan eltűnjenek a másik 24 óra után semmivé foszló Instagram-sztorijával. 

Mindez azért is érdekes, mivel Rogán politikusfeleségből kimódolt lépésekkel vált celebbé, ám hiába a nyílt(nak tűnő) kommunikáció a világ felé, valódi vállalásokat, nyilatkozatokat, interjúkat sosem tett, nem adott. Ha úgy tetszik, biztonságos távolból, a barátnőjén keresztül által adagolta a bulvár-fennmaradáshoz szükséges történeteket, néhány kivételtől eltekintve

Na de, az esküvő. Az elmúlt hetekben már többen is pletykálták Rogán házasodási szándékait a szakmában, így az is felmerült,

mi van, ha Sarkáék  lánybúcsús megnyilatkozása valójában csak ravasz terelés, és maga a frigy már rég végbement?

Ha elfogadjuk ezt az alapfeltevést, akkor megpróbálhatunk a korábbi információk ismeretében következtetni. Mivel a közszereplő korábban Rogán Antallal templomi esküvővel egyesült, így feltételezhető, hogy jelen esetben polgári szertartásról lesz csak szó, de persze ez parókia kérdése is lehet. Mindemellett az is feltételezhető, hogy az esküvő Tihany környékén valósul, vagy valósult meg, hisz az üzletasszony nemrég ott fektetett be egy komolyabb ingatlanba, illetve számos futás utáni posztja is arra utal, hogy rengeteg időt tölt a balatoni községben – ez valószínűleg a házasságkötés után sem lesz másként.

Érdekes módon minket is, és olvasóinkat is élénken foglalkoztatja ugyanaz a kérdés: vajon mi lesz Rogán Cecília hivatalos neve a házasságkötés után? A celebritás neve hivatalosan Gaál Cecília Ágnes, de a házasságkötéskor felvette Rogán Antal vezetéknevét a sajátja mellé, így lett Rogán-Gaál Cecília, például az Instagramon is. A nevet a válás után megtartotta, gyakorlatilag azzal építette fel az influenszer-médiaszemélyiség brandjét: megtartja az esküvő után is? Mit szól ehhez a nem nevesített férj? Vagy nem tartja meg? Új néven folytatja a celebséget? Megannyi kínzó kérdés.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Honnan veszi mindenki, hogy Rogán Cecília még nem ment férjhez?

A Sarka Katával közös marketinggépezete tökéletes illúziót keltett, de lehet, hogy csak illúziót. És hogy fogják hívni?

38 · Jul 22, 2020 11:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments