Még egy hete sincs annak, hogy Kanye West elsírta magát egy nagyobb tömeg előtt, miután fontosnak tartotta megemlíteni, hogy amikor felesége várandós lett első kislányukkal, abortuszon gondolkodtak. A beszéd után dominóhatás vette kezdetét, és a rapper össze-visszaságokat kezdett megosztani a Twitterjén, mint például azt, hogy anyósa, Kris Jenner összejátszik a fekete amerikaiakat elnyomó, magukat felsőbbrendűnek tartó fehérekkel, vagy hogy Kim Kardashian el akarta őt vitetni egy orvossal.

A külföldi bulvársajtó nagy része értekezett arról, hogy Kanye Westnek mentális problémái lehetnek, amit nemrég Kim Kardashian is megerősített az Instagramján, arra kérve azokat, akik nem tapasztaltak hasonlót, hogy ne legyenek ítélkezőek.

A 43 éves rapper állítólag egy tanyára vonult vissza, onnan folytatja a Twitteres ámokfutását. Különös posztjai között egy olyan is megjelent, amin nemes egyszerűséggel azt állítja Kylie Jennerről, hogy bűzlik. A legfiatalabb Jenner lány erre csak annyit reagált, hogy lol, kösz.

A mémközösség természetesen rögtön akcióba lépett. El is hoztuk önöknek a legjobb alkotásaikat. A legelső nem igényel sok magyarázatot.

Valahogy így nézhetett ki Kris Jenner, miután megnyitotta a Twittert az utóbbi egy hétben.

Majd valahogy így, amikor veje keresésére indult, hogy megállítsa a kéretlen twittelésben.