Az év elején, vezetés közben elhunyt Gesztesi Károly ugyan nem írt végrendeletet, gondoskodott gyermekeiről, írja a Blikk Rúzs a Kiskegyed cikkére hivatkozva. A színész ügyvédje, Dr. Borbély Zoltán azt is elmondta a lapnak, hogy Gesztesi családja eladja a budakalászi otthonukat, mivel a régi emlékek miatt túl fájdalmas lenne nekik ott tovább élniük.

Bár még nincs kitűzve a hagyatéki eljárás kezdetének időpontja, már nem kell rá sokat várni, ekkor pedig majd kiderülhet, ki(k) lesz(nek) a színész vagyonának örökös(ei). A sztár ügyvédje elmondta, hogy bár Gesztesi járt náluk korábban, és határozottan elmondta, milyen sorsot szán értéktárgyainak, végrendeletet nem készíttetett. Gesztesi egyetlen családtagjáról szeretett volna kiemelten gondoskodni, akinek a személyét az ügyvéd nem árulta el, csak a családtagok tudják, kiről van szó, akik nem vitatták, elfogadták a színész akaratát. 

Amiről viszont Dr. Borbély Zoltán nyíltabban beszélhetett, az Gesztesi gyerekeinek a helyzete volt:

Minden gyereke testvériesen fog részesülni a vagyonból, hiszen neki az volt a terve, hogy minden gyerekét önálló élethez segítse anyagilag is. Máté (30) már régóta külön lakik, de Márkó (23) és Dávid (26) is új életet szeretnének kezdeni.