Mióta Hajdú Péter a kezébe vette a Life TV ügyeit, több személyi változást is eszközölt a csatornáról, amiről szorgosan be is számoltunk. Először Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorát szüntette meg (amin előbbi kissé megsértődött, utóbbi  megértően vette tudomásul), majd felvette  Demcsák Zsuzsát, Hajdú Steve-et, most pedig Berki Krisztiánt is, írja a Blikk. A hírt Hajdú Péter Facebook-oldalán is megerősítette, ahol azt is közölte, hogy Demcsák és Berki egy műsort fognak vezetni.

Az újság Cipruson érte utol Berkit, hogy új munkájáról kérdezze. A celeb teljesen magától értetődőnek vette, hogy felkérést kapott Hajdú Pétertől. 

Tény, hogy Hajdú Péter tizenöt éve jó érzékkel tévést csinált belőlem, tudom, hogy sok évig profitált is ebből. Számára én vagyok a siker kulcsa.

Mivel Berki „nem pénzért, hanem a sikerért” dolgozik, az sem tudja pontosan, mennyi lesz a fizetése, de ez nem is érdekli, megbízik munkaadójában. 

A csatorna vezetői már sokszor kérték, menjek be aláírni a papírokat, de úriember vagyok, kezet adtam nekik, szerintem ennyi elég.

Ahogy írtuk a cikk elején, Berki  Demcsákkal közösen fog műsort vezetni, ami nem lesz új felállás, a két híresség korábban is vezetett már együtt műsort, akkor Demcsák annyira nem rajongott az ötletért, hogy Berkivel kell megosztani munkáját. 

Én mondtam neki, hogy nekem teljesen mindegy, hogy itt van, vagy nem, egy tál mogyoró is elég nekem, hogy elvezessem a műsort

– mondta akkor Demcsák Berkiről, mely csípős megjegyzéséről akkor cikkeztünk is. A műsorvezetőnő kiszólására a Blikk rákérdezett Berkinél, aki így kommentálta a  kellemetlen incidenst:

Emlékszem ezekre. Ennek ellenére azt mondom: Demcsák Zsuzsa a múlt, a jelen és a jövő legjobb tévés műsorvezetője. És nálam mindig az is marad.

És bár szintén a cikkünk elején említettük, hogy Várkonyi Andrea műsorát Hajdú megszüntette, egy új műsort is kreált neki. A hírt Hajdú szintén Facebook-oldalán közölte. 

Üdv a megújult Life Tv csapatában Andi☝🏻😊 @varkonyiandrea_va @lifetvhungary #welcomeonboard #osztolujrakepernyon #varkonyiandi

Közzétette: Hajdú Péter – 2020. július 28., kedd