Most volt Gáspár Bea 46. születésnapja, és ebből az alkalomból az utóbbi időben gasztrovonalon dolgozó híresség szerepel a friss Story magazin címlapján. A lapból kiderül, hogy már öt hét telt el a sokat emlegetett gyomorszűkítő műtét óta, és azóta Gáspár Bea máris 10 kilót fogyott, elismerve, hogy az operáció előtt zugevő volt. A híresség hozzáteszi, hogy a sok gond, köztük kisebbik lányának iskolai előmenetele az idegeit is kikezdték az utóbbi időben, de most már látja a fényt az alagút végén.

Öt hét telt el a gyomorszűkítő Gáspár Bea műtétje óta. Bea asszony máris közel tíz kilót fogyott. Így a 46....

Posted by Story on Wednesday, 29 July 2020

Bea asszony születésnapjáról a lánya, Gáspár Evelin is posztolt az Instagramra, majd adott egy rövid interjút a Borsnak. Ebben többek között arról beszél, mennyire becsüli édesanyját, hogy ennyi év után is összetartja a családot:

A mai kamu világban sokan kiteszik a közösségi médiába: „jajj de boldog család vagyunk”, majd néhány év után elválnak, megcsalják egymást. Az én édesanyám viszont 27 éve ugyanazzal az emberrel kel és fekszik minden nap, és egyben tartja a családot.

Gáspár Evelin azt is hozzáteszi, édesanyja a gyerekeiért szintén mindent megtesz, de közben sikerült saját lábára állnia:

Hiába vagyok huszonhat éves, anyukám a mai napig kiszolgál. Ő a nő a családban, akinek sikerült önállósodnia, hisz amit szeret, a főzés, azt sikerre vitte.

 Ha szívesen olvasna még további friss történéseket hazai hírességekkel kapcsolatban, kattintson ide, mert itt egy összefoglaló!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Evelin: „hiába vagyok huszonhat éves, anyukám a mai napig kiszolgál”

Gáspár Beának most volt a születésnapja, megmutatta, hogy már 10 kilót fogyott a műtét óta, és nagyon szépeket mondott róla a lánya.

0 · Jul 30, 2020 11:27am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments