Úgy tűnik, némileg a Heti hetesre fog emlékeztetni a BRÉKING című műsor a Life TV-n, mivel az alapkoncepció az, hogy hírességek fognak megbeszélni egymás között érdekes híreket, videókat, témákat. Ami újdonság ebben a koncepcióban, az az, hogy nem hetente, hanem minden nap délután fog jelentkezni a műsor, és az öt műsorvezető nem mindig együtt fog szerepelni benne, hanem párban fogják vezetni az adásokat, amiknek további sztárvendégei lesznek. Lehetett már hallani a szerződéskötéseik hírét, és bár a címben csak hármukat emeltem ki, de igazából öten vannak a leendő állandó házigazdák:

  • Várkonyi Andrea;
  • Berki Krisztián;
  • Demcsák Zsuzsa;
  • Hajdu Steve; valamint
  • Holdampf Linda.

A műsor augusztus 31-i indulását hírül adó sajtóközlemény az alábbi keretesben olvasható teljes egészében.

BRÉKING a LifeTV-nél!

Augusztus 31-én indul a LifeTV délutáni talk-showja, a BRÉKING! A mindennapi élet izgalmas, nem egyszer végletesen megosztó témái, leplezetlen vélemények, parázs viták, sztárvendégek és váltásban öt kiváló műsorvezető: Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve!

Sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy már nagyon is régóta napirenden lévő témákról alkotott sarkos vélemények csapnak össze egymással a LifeTV vadonatúj, sajátgyártású talk-showjában, a BRÉKINGben! Az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről-időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti.

A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legmegosztóbb cikkeket, videókat és témákat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket, és bátran megfogalmaznak olyan gondolatokat is, amelyeket bár sokan osztanak, mégsem mernek kimondani...

A BRÉKING arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek a saját igazukért.

Megosztó témák, őszinte vélemények és kíméletlen viták. BRÉKING - Augusztus 31-től minden hétköznap délután a LifeTV-n!