Tegnap olvashatta a Velveten, hogy Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre. A Bréking című műsort továbbá Várkonyi Andrea, Berki Krisztián, Hajdu Steve és Holdampf Linda vezetik majd.

Demcsák a Blikknek számolt be arról, hogy egy ideig jól megvolt tévézés nélkül, férje azonban már a kapcsolatuk eleje óta mondogatta neki, hogy térjen vissza a műsorvezetéshez, végül pedig be is adta a derekát.

Én nagyon jól megvoltam képernyő nélkül is. Csomó minden mást csináltam, és fogok ezentúl is. Szerintem a televíziózás egyik kulcsa, hogy több lábon állj, és ne csak ettől függj. Krishannal teljesen jól beállt a közös életünk, mindent együtt teremtünk meg, minden közös, ugyanakkor ki-ki csinálja a maga dolgát és dolgozik azon, hogy megvalósítsa az álmait

Ami pedig Berki Krisztiánt illeti, a Demcsák kellemes emlékeket őriz arról az időszakról, amikor közösen vezettek műsort. Nem bánja az üzletember csipkelődését sem, szerinte ugyanis ez ad dinamikát a műsornak.

Voltak vicces csörtéink, de az a jó ebben a történetben, hogy Krisztián nagyon tiszteli az én karakteremet, a műsorvezetésemet, a hozzáállásomat, tehát a végén én bármikor rászólok vagy megpróbálom őt a megfelelő mederben tartani, arra nagyon hallgat

– mondta.