Palvin Barbara az utóbbi időben kevés poszttal jelentkezett az Instagramján, a minap azonban nagyon dögös módját választotta a visszatérésnek.

A magyar modellt csipkés bodyban fotózták, körülötte virágokkal, arcán pedig széles mosollyal. Egyébként amíg a saját oldalán alig posztolt, Palvin többször is felbukkant a Victoria's Secret Instagramján, legutóbb egy hasonló, vagy talán ugyanebben a szettben, akkor azonban rétegesebben öltözött hozzá.

Ariana Grande tett egy kiruccanást a napokban, amelyről egy sor fotót posztolt legújabb bejegyzésében. A tájképek és a cukiságok mellett azonban elrejtett néhány mellhangsúlyos fotót is, amikért érdemes lapozni a bejegyzésében.

Alessandra Ambrosiónak sikerült jópár árnyalatot barnulnia ezen a nyáron, ezt ékesen bizonyítja a fürdőruhájának nyoma, ami remekül látszik, ugyanis a modell ezúttal egy kevesebbet takaró darabban fotózkodott.

Kylie Jenner országos barátnéja, Anastasia Karanikolaou oldalán szexizett egyet. Tették mindezt tökéletesen testresimuló ruhában, combfixben és magassarkúban. [A napokban csináltak már ilyet, csak akkor műanyaghálós-zacskós hagymának öltözve.]

Stella Maxwell ugyancsak a Victoria's Secret „színeiben” pózolt a kamerának. Ő egy kétrészes fekete szettel igyekszik meggyőzni követőit, hogy vásároljanak a márkától.

Nina Agdal aprócska derekát villantotta meg egy táncolós videóban, aminek a felvételét végül felfüggesztette, ugyanis ahogy ő fogalmaz, érezte, ahogy a kutyája elítéli a mozdulatait.