tk3s 20200209 sha z03 424

Charlize Theron sosem posztolja a két lányát, de most becsusszantak egy Instaposztba

2020.08.09. 15:03

Nagy vita folyik arról, hogy az ember posztoljon-e képet a gyerekéről a közösségi médiában, és ennek a kérdésnek minősített esete, ha az ember híres: hiszen így különösen nagy figyelem irányul a gyerekre, aki így nyilván meg van fosztva a lehetőségtől, hogy maga döntse el, hogy híres szeretne-e lenni vagy sem. Charlize Theron azon hírességek közé tartozik, akinek az Instagramján nem szoktak szerepelni a gyerekei, de az Oscar-díjas színésznő pénteki születésnapja alkalmából posztolt egy screenshotot a Zoomon tartott buliról, és ezen feltűnik két lánya is.

A most már 45 éves színésznő 2012-ben és 2015-ben fogadott örökbe egy-egy gyereket, ők láthatóak a képernyőfotó jobb alsó sarkában. A 2012-ben örökbe fogadott, nyolc éves Jacksonról tavaly mesélte Theron, hogy transznemű, most négy éves húgát Augustnak hívják.

A többi családtagot a híresség nem azonosítja be, de azt írja a feliratban, hogy anyukája szerinte 5 perc után bealudt, úgyhogy Theron-mama valószínűleg a középső sorban a jobb szélső. Érdemes a fenti posztban a kommentek között is böngészni, mert olyan hírességek gratulációját is tartalmazzák, mint Reese Witherspoon, Natalie Portman, January Jones és Kate Beckinsale.