Nemcsak Johnny Deppnek vannak hosszan elhúzódó bírósági kalandjai: Angelina Jolie gyermekelhelyezési pere sem alakul úgy, ahogy azt a színésznő szeretné, írja a Page Six. Bár Jolie már 2016-ban bejelentette válási szándékát Brad Pitt-től, azóta sem sikerült megállapodniuk ritkán látott gyermekeik elhelyezésén. A színésznő most abban reménykedik, ha el tudja érni, hogy lecseréljék a bírót, hamarabb, és az ő számára kedvezőbben fog véget érni az eljárás. 

Hiába írtuk nem is olyan régen, hogy az egykori pár között rendeződni látszik a helyzet, és hat közös gyermekük sorsát illetően is sikerült közös nevezőre jutniuk, úgy tűnik, a helyzet mégsem annyira rózsás. 

Jolie szerint magánbírójukat, John W. Ouderkirket, aki a pár felkérésére vállalta el az ügyet, azért kell lecserélni, mert a bíró elmulasztotta jelezni, hogy rendszeresen dolgozik együtt Pitt ügyvédjével, ezért a színésznő attól tart, Ouderkirk elfogult volt férje javára. Egy bennfentes szerint Jolie azért akarja lecserélni a bírót, mert úgy érzi, rosszul áll a szénája, kérése egyúttal egy időhúzó manőver is. 

Jolie valójában egy új magánbírót szeretne, hogy felügyelje az ügyüket, amihez minden joga megvan, de ha úgy gondolná, jó irányban halad a tárgyalás, nem érezné szükségét, hogy így tegyen.

A forrás azt is hozzátette, hogy Jolie-val ellentétben Pitt és ügyvédje nem akadékoskodik, szeretnének minél hamarabb pontot tenni a négy éve tartó pereskedés végére. A színész hat gyereke közül néggyel egész jól kijön, a 16 éves Pax, és a nála pár évvel idősebb Maddox azonban nem állnak szóba az apjukkal.