Tokár Tamás és feleségének, Kovács Dorottyának június második felében született meg első közös gyermekük, András. Az influenszerként is tevékenykedő Kovács Youtube-csatornáján meglepő nyíltsággal beszélt a gyermekágyi időszakról, szúrta ki a Life.hu. A lentebb látható videóban az influenszer követői kérdéseire válaszolva elmondta, hogy gátsebe miatt „nagyvécézni" a szülés utáni egy hétben egyáltalán nem tudott, és bár már lassan két hónap is eltelt András világra jötte óta, még mindig fájdalmai vannak.

Kovács Dorottya arról is beszélt, hogy bár a szülés utáni depressziót elkerülte, több sérülést is szerzett a szüléskor.

Az orvos vágott belőlem, mert úgy látta, hogy nem fér ki Andris feje, és valóban igaza lett. Ő még szakított belőlem egy jókora darabkát. Plusz ezen kívül még kijött az aranyerem is. Plusz most megállapítottak nálam egy hólyagsérvet. Ezen kívül még szétnyílt a hasfalam is.

Kovács még nem tért vissza dolgozni, sokszor még azt is meggondolja, van-e ideje elmennie vécézni, a gyerek szinte minden idejét leköti, a lenti videót is úgy tudta elkészíteni, hogy a nagyszülők vigyáztak Andrásra. A videó legpikánsabb kérdése arra irányult, hogy megtudakolja, milyen a pár szexuális élete a szülés után. Mint kiderült, ilyen nincs is.

Erről nem tudok nektek nyilatkozni, ugyanis nekem még mindig fájdalmaim vannak odalent, még mindig nem gyógyult meg a sebem, ennek még nem jött el az ideje. Nem tudom, mikor tudunk visszaállni a normál kerékvágásba.