Erős Antónia élénk színű frizurájára az RTL Híradójának bizonyára minden nézője emlékszik, de a hajszín most tett pár határozott lépést a piros irányába, derül ki az alábbi Instagram-posztból. Erős Antónia azt is elárulja, hogy nem divatból festi a haját már huszonéves kora óta, hát most a következő színt vállalta be. Fent egy 2017-es fotón a régóta szokásos árnyalat látható, íme az új.

Ebben az összeállításban hazai hírességek Instagram-posztjaiból válogatjuk a legérdekesebbeket, és folytatjuk Tóth Verával, aki egy nagyon szép, szerelmes üzenetet osztott meg az alábbi fotó kíséretében.

Minden nap legyen miért csodálni egymást. Nem csak akkor, amikor csinos, vagy szép a másik, hanem akkor is, amikor a törekvés és az erő mutatkozik meg benne, amikor minden csillag rosszul áll, mégis bizakodó, reménykeltő és annak ellenére, hogy hulla fáradt, képes néhány pozitív szóval tuningolni a másikat... Így élünk mi a mindennapokban, kialakul a stabilitás, szép lassan felépül egy szép kapcsolat, amiben a szerelem és a szenvedély nem csitul, hanem egyre erősebb lesz. Mindez egyetlen hangos szó nélkül. Jó olyan társra lelni, aki soha nem engedi el a kezed és akkor sem érzed magad egyedül, ha épp nincs veled, és egyik nap sem felejtünk el hálát adni egymásért...

Rúzsa Magdolna egy nagyon színes és attraktív kis ruhában volt ma reggel az RTL-nél a Reggeliben, az alábbi posztban lehet megnézni, mit viselt, miközben Peller Annával és Szabó Zsófival beszélgetett.

Istenes Bencéék egy fotózáson voltak, és a műsorvezető a követőit invitálja, hogy tippeljenek, milyen fotózás lehet ez. A többség szerint az Álarcos énekes című műsorhoz lehet köze, más szerint talán Csobot Adél most készülő filmjéhez, részemről fogalmam nincs.

Gáspár Laci maradt még hátra, ők házi barnulóversenyt tartottak, ami így nézett ki.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Erős Antónia még pirosabb hajszínre váltott

Kattintson ide a Híradó bemondójának új hajáért, Tóth Vera szerelmes üzenetéért és Gáspár Laciék házi barnulóversenyéért!

0 · Aug 14, 2020 12:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments