A hétvégére kiderült, hogy nem is négy, hanem mindjárt öt (!) csodálatos fogyásról számolhatunk be. A hét ötödik megkarcsúsodott celebje Tóth Gabi, aki Insta-oldalán egy tükörszelfihez tartozó szövegében számolt be arról, hogy takarítás közben, mintegy véletlenül vette észre, hogy már 27 kilót fogyott.

Ha emlékszik még rá, Tóth Gabi szülés után Schobert Norbert sokakat sokkoló kijelentésére reagálva mutatta meg hasát, majdáprilis végén arról számolt be, hogy 25 kilót fogyott, ráadásul úgy, hogy nem is állt szándékában leadni a súlyfeleslegét. Az énekesnő azóta további két kilót dobott le magáról, amiről ismét beszámolt közösségi oldalán, ahogy arról is, hogy csodálatos fogyásának nincs semmilyen titka, egyszerűen csak boldog és kiegyensúlyozott lánya születése óta.

Hogy fogtam azt a pici életet, nem érdekelt a testem! Egy pillanatig nem foglalkoztam sem a változásokkal, sem a plusz kilókkal... nem bántottam a testemet ... én ennek tudom be azt, hogy 27 kilót adtam le, és alakultam vissza erre a formámra.

És hogy erre hogyan jött rá? Takarítás közben belenézett a tükörbe, aztán gyorsan nyomott is egy szelfit magáról. 

Most reggel pedig, miközben takarítottam, belenéztem a tükörbe, és ezt láttam...mindig sejtettem, hogy ha sikerül az “én-ről” levenni a figyelmet, akkor a test is és a lélek is tudja végezni a “dolgát".

Az énekesnő felhívta rá követői figyelmét, hogy senki se szidja magát, mert olyan változásokra vagyunk képesek, "melyek minden negatívnak hitt változást felülírnak". Ha szeretni esetleg nem is tudjuk a testünket, legalább tiszteljük.