Hogy mi történt az elmúlt héten? Nem sok, de azt is lelkesen összefoglaltuk önnek, ha nem volt alkalma Velvetet olvasni.

Hírek

Ördög Nóráék boltja olyan jól megy, hogy néhányan azt érzik, ennek mellékhatásaitól már pihenni sem lehet. Megint másokat (bár lehet, hogy átfedés van a két csoport között) felbosszantott Pumped Gabo instagramos reklámja, amely valóban öntelt benyomást kelthet, de mi jót nevettünk rajta. (A hét másik őszinte kacaját ez okozta a szerkesztőségben.)

Külföldön: megszületett és nevesíttetett Arnold Schwarzenegger unokája. Chrissy Teigen és John Legend a harmadik gyereküket várják, Angelina Jolie pedig azt, hogy másik bíró ítélkezzen a négy éve húzódó gyerekelhelyezési perében. Meghan Markle és Harry herceg életének változásairól egy hírösszefoglalót közöltünk, Federerről pedig egy videós cikket, mert meglepte ezt a két lányt.

Alyssa Milano hónapokkal a megbetegedése után is súlyos koronavírus-okozta tünetekkel küzd, Antonio Banderas a múlt héten tudatta, hogy fertőzött. Miley Cyrusszal szakított a szerelme, és állítólag Jennifer Garner sincs már együtt partnerével.

Emberek, akikről a héten azért írtunk, mert sokat fogytak/izmosodtak:

Olvasnivalók

A például a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerhető Polgár Tünde, illetve férje interjút adott nekünk, egy kedves olvasónk pedig azzal jelentkezett, hogy tudtán kívül szerepelt egyszer már a Randiblogon, és most az ő sztorija jön. Jött.

Ha már párkapcsolatok: mutattunk néhány példát arra, milyen celebházasságok értek nyugodtan véget, de ha valaki kimondottan hőzöngeni vágy, akkor forduljon ahhoz a stylisthoz, akivel undokok voltak a kuncsaftjai. Vagy ahhoz a személyhez, aki rákbetegnek hazudva magát csalta ki sok együttérző ember pénzét.

Nekem csak nézni van erőm

Ha a fenti állítást igaznak érzi magára, akkor szeretettel ajánljuk a nézegetnivalóinkat az elmúlt hét napból.

  • A férfiak látványa iránt érdeklődőknek vagy ezt az ősz sármőrt, aki levakarni se tudja magáról a huszonéves nőket, vagy Elias Beckert, aki nagyon fiatal, és nagyon szereti vadítani az Instagramja követőit. Szeretettel néztük végig Rami Malek biciklizős fotóit is, de Rami Malekre történetesen semmilyen szempontból nem kívánunk rosszat mondani egyébként sem.
  • A nők látványa iránt érdeklődőknek Sistine Stallone érdekes fürdőruháját, ezt a sok fehérneműmodellt, az Instagram legnépszerűbb légiutas-kísérőjét, Vajna Tímea ibizai nyaralását tartjuk érdemesnek a kiemelésre. Ha valódi teljesítményt nyújtó illetőkre kíváncsi, itt egy úszónő-duó szárazon. (Itt pedig strandon edző híresek vegyesen, mindenkinek jut valami.)
  • Ügyes emberekről szólván, itt egy állatpreparátor, itt pedig egy sereg másban jeleskedő, otthonfejlesztő illető.

Ha pedig elege van az emberekből, amit teljes mértékben megértünk, nézze meg ezt a remek magánszigetet, vagy a luxusházat, ahová sok Kardashian visszavonult, de ezeken a képeken szerencsére egyetlent sem látni. 

Amikor pedig úgy érzi, hogy már mindent látott, és úgy egyébként sincsen szüksége a szemgolyóira, indítsa el Cardi B és Megan Thee Stallion közös klipjét, amelynek ha mástól nem, a közönségességétől a retinája önként távozik ebből a szomorú világból.