Berki Krisztián és volt párja között a mai napig vannak viták, amely főleg közös kislányuk, Berki Natasa Zselyke neveléséből fakad. Hódi Pamela elmondása szerint Berki és felesége legalább heti egyszer „felidegelik”, legutóbb pedig azért alakult ki a felek között nézeteltérés, mert különbözően vélekednek arról, mennyit lenne szabad szerepelnie a kislányuknak a közösségi médiában.

Az üzletember most meglehetősen szelíd posztot tett közzé, amin felesége, Berki Mazsi és Nati mosolyogva ölelkeznek. A fotó mellett pedig megható sorokkal írt kettejük kapcsolatáról.

Fodor Anikó megfogalmazta milyen is az igazi “édes mostoha” akiről minden újrakezdő szülő, ember álmodik..... mert aki a gyerekünket nem szereti az ne akarjon minket se szeretni. Apák, férfiak, anyák, nők becsüljük meg azt ha az élet ad egy második esélyt egy olyan ember személyében aki a gyermekünket is úgy szereti ahogyan minket.... feltétel nélkül, elvárások nélkül....

– kezdte posztját Berki Krisztián, amelyet követőtábora nagy része lelkesedve fogadott, de persze volt olyan is, akit kevésbé hatottak meg a kép melletti gondolatok.