Már három éve annak, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata véget ért. A pár 2017-ben még az esküvőt tervezte, de aztán úgy döntöttek, jobb lesz, ha külön utakon folytatják. Hódi bejegyzése szerint tisztelettel váltak el, ám Berkivel azóta is fújnak egymásra.

Az évek során többször pereskedtek egymással, és nem mulasztották el a médiában sem közzétenni, mennyire megromlott a viszonyuk. Egy évvel a szakítás után az is nagy port kavart, hogy Berki Ambrus Attilával közreműködve kiadott egy könyvet, amelyben több celebet is igencsak negatív színben tüntettek fel. Megírták továbbá azt is, hogy Berki nem érezte magát teljesnek Hódi Pamela mellett, ezért döntött végül a szakítás mellett. Erre természetesen a celebritás is reagált, ő azt állította, azért bontották fel a jegyességet, mert Berki szeretőt tartott.

Hódi Pamela ebben az évben jött össze Tóth Bencével, akivel nemrég váltak el útjaik, közben természetesen Berki sem maradt magára, ő 2018 novemberben vette feleségül Katona Renátát, azaz Mazsit.

A viszálykodást azonban az új kapcsolatok sem szüntették meg, sőt. Volt probléma abból, hogy az üzletember valóságshow-ban szerepeltette volna Hódival közös kislányát, amit a celebritás megtiltott. A szülők többször is emlegették továbbá, hogy egyikük-másikuk hány ponton szegte meg a közöttük lévő szerződéseket, Berki év elején bejelentette, hogy gyerektartást sem hajlandó többet fizetni, mert szerinte Hódi magára költötte a pénzt, amit ő a kislányuk miatt utalt neki.

Hódi a minap Instagram oldalán beszélt személyes problémáiról, és arról, hogy az emberek gyakran mutatják tökéletesnek az életüket az interneten - még akkor is, ha komoly problémák gyötrik őket. Néhányat a saját hétköznapjaiból is megemlített, ebben pedig volt párja, és annak felesége is helyet kapott.

Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében. Engem félévente ér egy egészségügyi probléma, hol a magamban tartott, ki nem mondott feszültség terhe, hol a hátamon cipelt teher okoz fájdalmat. Ráhúzódott a nyakamra a stressz, nem bírtam mozdulni, korpásodni kezdett a hajam, pattanásaim lettek, és még sorolhatnám

– mondta videójában Hódi, de hozzátette, hogy jelenleg csak előre néz, és tudja, hogy megfogja találni a boldogságot.