Egy évvel ezelőtt a Velveten is olvashatta, hogy a Romantic énekesnője alig 10 hónap alatt 60 kilót fogyott. Kunovics Katinka megfelezte korábbi testsúlyát, mindezt pedig önerőből, sebészeti beavatkozások és csodaszerek nélkül sikerült elérnie. A siker ellenére azonban még mindig nem teljesen elégedett azzal, amit a tükörben lát.

Az énekesnő a Story magazinnak beszélt arról, hogy mindig is testképzavarral küzdött, és bár teljesítménye miatt tisztában van a saját erejével, továbbra sem barátkozott meg a testével.

Zavaros az énképem, a berögzült érzéseket nagyon nehéz megváltoztatni. (...) Csúnyának látom magam. A tükörbe nézve hiába látok egy feleakkora embert, mint amekkora egy évvel ezelőtt voltam, még így is vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sosem vagyok elégedett magammal. (...) Ráadásul sosem engedhetem el magam. Nincs csalás, nasizás, a fogyókúrázásnak sosincs vége

Kunovics  jelenleg egyedül neveli gyermekét, arra pedig nagyon ügyel, hogy kislánya semmit ne érzékeljen abból, hogy ő nem érzi magát kifogástalanul a bőrében. Mindezek ellenére az énekesnő nemrég visszatért a randizáshoz, a férfiaktól kapott pozitív megerősítés pedig remekül hatott az önbecsülésére.