Miley Cyrus a napokban interjút adott – főleg a saját szexualitásáról és párkapcsolatairól – a Call Her Daddy podcastnek. Egy órán keresztül beszélgettek Alexandra Cooperrel, többek között az is szóba került, hogy úgy érzi, jobban mennek neki a nőkkel folytatott párkapcsolatok. Annyi mindent mondott el a témáról, hogy a lényeget kivonatolva közöljük, az E!Online nyomán.

A nők iránti vonzalomról

 „Már azelőtt vonzódtam a lányokhoz, hogy a fiúk vonzottak volna. [...] Kábé tizenegy éves koromban azt gondoltam, hogy Minnie egér kibaszottul szexi, szóval elég jó, hogy a Disney-nél kötöttem ki, mert ez óriásit lendített az esélyeimen.” Az énekesnő más, szerencsére emberformájú kolléganőit is dögösnek tartotta.  „Mindig úgy véltem, hogy a filmek női szereplői sokkal szexibbek, mint bármelyik pasi. Igazából sosem értettem, mit akartak ezektől az idiótáktól” – jegyezte meg, idióták alatt valószínűleg a férfi főszereplőket értve, nem a bolygó férfipopulációját úgy általában. 

Elmondása szerint tizenegy-tizenkét éves korában kezdtek el neki a barátai a fiúzásról beszélni, és akkoriban egyáltalán nem értette a dolgot, ezért rávette a lányismerőseit, hogy vele hetyegjenek. „Életemben először egy lánnyal jöttem össze. Illetve kettővel.”

 A szüzességéről 

Mint kiderült, élete első pasijával tizenhat évesen feküdt le, és az illetőhöz történetesen feleségül ment: Liam Hemsworth volt az. Elmondása szerint azt hazudta neki, hogy nem ő az első, mert úgy érezte, lúzernek tűnne, ha kiderülne az igazság.

A párkapcsolatokban betöltött szerepéről 

Már csak azért is működőképesebbnek találta az eddigi kapcsolatai közül a nőkkel folytatottakat, mert úgy érzi, az azokban játszott szerepe sokkal jobban illett a személyiségéhez. „[...] még a férfiakhoz fűződő párkapcsolataimban is gyakran dominánsabban használtam a [kapcsolati] teret” – ezek szerint az énekesnő szívesebben vállal domináns szerepet egy nő, mint egy férfi mellett. 

Amikor viszont férfiakkal jött össze, akkor számára olyan felhangja volt a partnerválasztásnak, mintha a szorongása vezérelte volna. Márpedig sem ezt nem akarta, hogy vezérelje, sem a félelem, sem a sztereotípiáknak való megfelelési vágy. „Szóval kábé keresnem kell egy olyan srácot, aki elég magabiztos ahhoz, hogy ne zavarja, hogy maszkulin és erős vagyok, és sok olyan tulajdonságom van, amelyet általában a férfiszereppel szoktak azonosítani.”

Párkapcsolatról és szakításról

Elmondása szerint kísérletező típus, mindenféle emberrel járt már, csajos lányokkal, olyan lányokkal, akik mellett ő volt a csajos, különösebben nincsen típusa. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodik egy párkapcsolatban, hogy jobb legyen tőle az élete, de ez minden más kapcsolatára is igaz, nemcsak a szexuálisakra.

Ha pedig vége, akkor igazán tervszerűen lép tovább. Elmondása szerint volt egy nagyon kemény szakítása, amely a nyilvánosság előtt zajlott, és egy tíz éves kapcsolatot zárt le (Liam Hemsworthről van szó megint), ami csak azért sikerült neki, mert nagyon szervezetten áll a dolgokhoz. 

„Szeretem a listákat. Az egész kurva világomat listák tartják rendben. A világom omlana össze, ha nem írnék listákat. Minden nap van egy listám arról, mit akarok, hogyan fogom eléni, mi a következő lépés. Úgyhogy amikor összetört a szívem, megpróbáltam nem túlzottan elveszni az érzéseimben.” Azt is megjegyezte, hogy a nők ezért sokszor számítónak és hidegnek tartják, pedig nem erről van szó. Egyszerűen a világ megy tovább, ő pedig nem akar az érzelmeivel sodródni, úgyhogy inkább fókuszál és igyekszik logikusan gondolkozni. 

Valószínűleg most is éppen ezt csinálja.