A jelek szerint a végéhez közeledik a botrány, ami néhány hete Miley Cyrus és Liam Hemsworth között robbant ki.

Az egész akkor kezdődött, amikor kiderült, hogy a pár különvált, ezzel egyidőben pedig azok a fotók is napvilágra kerültek, amelyeken az énekesnő Kaitlynn Carterrel csókolózik. Ezután egy névtelen forrás azt állította, hogy a színész hálószobai teljesítményének hiánya miatt futott zátonyra a házasság, mások azonban azt vallották, hogy Hemsworth túl sok időt töltött bulizással, ivással és kábítószerezéssel, ezért lett vége a kapcsolatnak. Ezt Miley Cyrus meg is énekelte egy dalban, a napokban tanúsított viselkedése azonban nem egy szomorú, szerelmét gyászoló nőéhez hasonlít.

Éppen tegnap számoltunk be arról, hogy az énekesnő ismét Kaitlynn Carter oldalán múlatta az időt, és valószínű, hogy nem kevés alkoholt fogyaszthattak, ugyanis úgy csókolták és taperolták egymást egy hollywood-i szórakozóhelyen, mintha a saját hálószobájukban lettek volna.

Valószínűleg ez volt az a pont, amikor Liam Hemsworth már nem akart tovább várni. A CNN információ szerint a színész beadta a válópert, a szeparálódás okaként pedig „összeegyeztethetetlen különbséget” jelölt meg.

Az is kiderült, hogy a párnak volt házassági szerződése, így a frigy előtt megszerzett vagyonuk visszaszáll majd rájuk, csak az az összeg feleződik majd, amelyet rövid házasságuk alatt szereztek.

Az énekesnő egyelőre nem kommentálta a hírt, az azonban nem lehet kérdés, hogy kettejük közül nem ő az, aki nehezebben viseli a történteket.