Az utóbbi időben rengeteg szó volt Brooklyn Beckhamről és barátnőjéről, akiknek az eljegyzése már biztosan megvolt, és egy posztból a múltkor úgy nézett ki, hogy talán az esküvőjük is. Nos, a második Beckham-gyerek szintén nagyon szerelmes, és az Instagramja tele van barátnőjével közös, romantikázós képekkel már hónapok óta. Ez az alábbi a legfrissebb, a fenti borítókép pedig 2019 októberében készült Romeo Beckhamről egy kosármeccsen, Los Angelesben.

Romeo Beckham 17 éves jelenleg, de már nem sokáig, mert szeptember elsején tölti majd be a 18-at. Az alábbi, májusban megjelent poszttal az első évfordulójukat ünneplik a barátnőjükkel, amiből az következik, hogy 2019 májusában jöhettek össze.

Mia Regan szintén 17 éves, és a 17 éves lányoknak nem szokott foglalkozása lenni, de neki van, merthogy modell. Az alábbi posztban például azt lehet megtekinteni, hogyan vette ki a részét a Bershka nevű márka népszerűsítéséből, de a Daily Mail úgy tudja, hogy már Romeo Beckham édesanyja, azaz Victoria Beckham is leszerződtette Mia Regant egy kampányfotózásra a saját, pénzügyileg nem túl jól muzsikáló divatcégéhez.

De természetesen Mia Regan élete(/Instagramja) sem csak a munkáról szól, posztol ő is felszabadult, szerelmetes fotókat.

Regan már a Beckham-család legutóbbi közös nyaralásán is ott volt Pugliában, dél-Olaszországban, itt készült az alábbi fotó.

Medencében ölelkezős kép is van róluk, záruljon ezzel a fotóval ez a poszt. Ez ma már a második összeállításunk, amiben híres szülők gyerekének szerelmes fotóit nézegetjük, ha Tallulah Willisre is kíváncsi, kattintson ide!