Michael Jordan kosárlabdázó fekete Mercedese felkerült az e-Bayre, ahol pár nappal ezelőtt 23 dollárról indult a licitálás. (Azért pont 23-ról, mert ez volt Jordan mezének száma a Chicago Bullsnál.) A CBS Sports szerint az árverés meghirdetői arra számítottak, hogy olyan százezer dollárért fog elkelni az alábbi képeken megtekinthető jármű, hát a licit már most túl van a 200 000 dolláron, ami nagyjából 60 millió forintnak felel meg, és ez a lezárásig hátralevő három napban, azaz vasárnapig minden bizonnyal feljebb fog még menni.

Mindig is lenyűgözték a nagyközönséget a hírességek luxusautói és egyéb járgányai, de pont ez az 1996-os Mercedes-Benz S-Class S 600 azért különleges ráadásul, mert nemrég szerepelt a The Last Dance című dokusorozatban is, amely a Chicago Bullsnak a '90-es évekre eső történetét örökíti meg. Az autóról olyan részleteket lehet tudni az alább megtekinthető képek mellé, hogy automata sebességváltós, és hogy Bose hangfalakkal van felszerelve. A fenti kép ennek a korszaknak a derekán, 1995-ben készült Michael Jordanről.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
60 milliónál tart a licit a Michael Jordan régi, fekete Mercedesére

Mutatjuk az S-osztályú Merdzsót, amivel a kosárlegenda a '90-es években furikázott, és amit most vasárnapig ön is megvehet, ha van elég milliója.

4 · Aug 21, 2020 02:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments