A héten arról kaptunk fényképeket, hogy Miles Teller egy feltűnő színű és formájú Ford Broncóval közlekedik. Amióta a forgalomban lévő gépjárművek 90%-a szürke vagy fekete, azóta szinte felüdülés egy ilyen különlegességet látni, és gondoltam, hátha más is fel fog üdülni, ha a heti trendben ezen a héten mutatunk Tellerrel együtt hat hírességet, akiknek valamilyen okból kilóg a sorból a kocsija. Nézzük!

Miles Teller

Miles Teller egy 33 éves amerikai színész, akit a legtöbben valószínűleg a Whiplash című filmből ismernek, de benne volt A fantasztikus négyesben is. A képhez érkezett felirat szerint Los Angeles belvárosában ügyet intézni volt Teller ezzel a gépjárművel, amit pedig könnyebb egy szafarin elképzelni, mint egy metropolisz forgalomtól zsúfolt belvárosában. Egy régi, de látványosan felújított Ford Broncóról van szó, a kéknek egy olyan árnyalatában, amire az angol kifejezés a baby blue. Ez az autómárka egyébként arról híres, hogy egy ilyenben menekült OJ Simpson a rendőrség elől letartóztatását megelőzően, és az üldözést Amerikában egyenesben közvetítette a tévé. Még egy lazán kapcsolódó érdekesség: ezeket a Broncókat 1996-ig gyártották.

Paris Hilton

Paris Hilton BMW-jének külön lapozgatót szenteltünk, amikor frissek voltak a fotók januárban. Ez a kocsi egy hibrid, felfelé nyílik az ajtaja, mint a sci-fikben, csillog és villog, de a leglátványosabb ismertetőjele az, hogy tulajdonosa kedvenc színében készült, azaz rózsaszín.

Billie Eilish

Billie Eilish autója önmagában nem különösebben látványos, egy lehangolóan fekete és matt Dodge-ról van szó. A vetkőzésre nem hajlamos énekesnő azonban mostanában szemmel láthatóan otthon készült, kék szigszalaggal rögzített feliratokkal aktualizálja  és politizálja a kocsiját a Black Lives Matter-mozgalom jegyében. Eilish nem csak a kocsiját nem kímélte, a házának a környezetében több ilyen feliratot is elhelyezett a fotók szerint.

Casey Affleck

És akkor most jöjjön három kisteherautó, amik közül az első kettő oldtimer. A fenti, 2018-as képen Casey Affleck érkezik egy jó régi és elég lepukkantnak tűnő Forddal, az első lökhárító mintha nem lenne teljesen a helyén. A 44 éves, Oscar-díjas színész Paris Hiltonhoz hasonlóan szintén egy rózsaszín járgányt választott, de én ennél férfiasabb rózsaszínt még életemben nem láttam: annyira kopott és fakó ez rózsaszín, hogy ez talán már nem is rózsaszín.

Stephen Moyer

Stephen Moyerre a True Blood (Inni és élni hagyni) című vámpíros sorozatból lehet emlékezni, itt jött össze főszereplőtársával, Anna Paquinnal, akivel azóta is házasságban élnek. A fenti, szintén oldtimer kisteherautóban éppen Stephen Moyer ül, aki eljött felesége elé a jógaórára. Az egykor bizonyára élénk bilikék jármű a mostani állapotában kicsit megfakult és megrozsdásodott, de Moyer nyilván pont ezért tartja olyan menőnek. A képek január 31-én készültek.

Justin Bieber

Ön szerint ki az, akinek a legmenőbb a járgánya?

És a végén hatodiknak szerepeljen itt Justin Bieber, akiről 2017-ben készültek ezek a képek, amikor a templomból hazafelé indulva elütött egy rossz helyen lábatlankodó paparazzót ezzel a bazi nagy, fekete monstrummal. Bieber tökfekete kisteherautójának nincsenek érdekes tulajdonságai a méretét leszámítva, de annyira nagy, hogy a kerék derékig ér, az ajtó kilincse pedig szemmagasságban van.

Bieber feltehetőleg önnön fontosságát és férfiasságát kívánja hangsúlyozni azzal, hogy egy ilyen teherszállítóval járkál el az istentiszteletre, de ha úgy nézzük, csak még kisebb gyereknek tűnik attól, hogy így eltörpül a kocsija mellett. Arról nem beszélve, hogy teljesen fölösleges egy ilyen benzinzabáló óriással súlyosbítani a környezetszennyezést és a forgalom zsúfoltságát, dehát Justin Bieber most templomba jött, nem ér rá azon filózgatni, hogy vajon másokkal és a környezettel szemben tiszteletet vagy arroganciát fejez-e ki a járműve.

Ha ön viszont ráér filózgatni, válasszon kedvencet a hat közül! Ön szerint melyik kocsi a legmenőbb? Várjuk a szavazatát!