Néhány napja számoltunk be róla, hogy az egykor egy házaspárt alkotó Heidi Klum és Seal között nagy a feszültség, mivel a szupermodell Németországba akarja vinni négy gyermeküket, aminek Seal nem örül, sőt, ha Klum költöztetné gyerekeiket, az énekes beperelné volt feleségét. Klumnak munka (modellkeresős tévéműsora) miatt kell októberben két hónapra Berlinbe áttennie a székhelyét. és az exférje felől nyugodtan mehet, de a gyereket nem engedi. Nemcsak azért, mert nem szeretne ennyi ideig távol maradni gyermekeitől, hanem azért is, mert fél, hogy a kamaszok Németországban elkapnák a koronavírust. [Ott egyébként sokkal jobb a helyzet járványszempontból – szerk.]

Bár Seal már perrel is fenyegetőzött, amennyiben volt felesége, akivel 9 évig volt házas, Németországba vinné a gyerekeit, az énekes nagyon aggódik, hogy nem tudja jobb belátásra bírni Klumot.  

Azt hiszem, Heidinek egy titkos terve van, hogyan vigye a gyerekeket Németországba.

Aztán ki tudja, lehet, a végén örökre ott is maradnak, aggódhat Seal. Az énekes mindezt arra alapozza, hogy a modell már korábban is szerette volna átköltöztetni 10 és 16 év közötti gyerekeiket, és Klum arról is beszélt már, hogy attól tart, Amerika egy „rendőrállammá” válik. 

Seal bírósághoz intézett levelében továbbtaglalja, mennyire veszélyes a mostani világjárványos helyzetben kontinenseken átutaznia a gyerekeinek. 

A Covid-19 előre beláthatatlan változásokat okoz, Amerikának és Németországnak bármikor módosulhatnak az országba való beutazást érintő szabályozásai, így lehet, hogy a gyerekek nem tudnak majd elmenni Németországból vagy nem tudnak belépni Amerika területére. 

Seal volt felesége azon vádjaira is válaszolt, melyek szerint alig és rendszertelenül látogatja gyerekeit. 

Gyakran csak Heidi beosztásához igazodva látogathattam meg a gyerekeinek, ami Heidi számára nagyon kényelmes, viszont számomra jócskán lecsökkentette  a felügyeleti időmet. Mindettől függetlenül szeretnék annyi időt tölteni a gyerekekkel, amennyit csak lehet, állandóan elérhető akarok lenni a számukra.