Bár Brooklyn Beckham egyik exe szerint a sztárpár fia még túl fiatal a házassághoz, Victoria Beckham már többször is értésünkre adta, mennyire kedveli fia választottját, a milliárdos szülőkkel büszkélkedő Nicola Peltzt. Hiába írtuk meg a múltkor a pletykát, mely szerint Brooklyn esetleg már el is vette, valószínűleg hamisak voltak a híresztelések, vagy legalábbis a lakodalom még várat magára. A The Sun információi szerint a nagy napra maga Victoria Beckham fogja megtervezni a menyasszony ruháját.

Nicola eredetileg egy haute couture ruhát szeretett volna viselni, Elie Saab kollekciójából, de aztán meggondolta magát, és megengedte Victoriának, hogy ő készítse el a ruháját

– mondta egy forrás a lapnak, akinek szavaiból kiderült, Victoria Beckham ötlete volt, hogy meglepje menyét az esküvői ruhával.

Nem az esküvő lesz az első alkalom, amikor Peltz Beckham-ruhát visel, az (alább is látható) eljegyzési fotón is anyósjelöltje divatházának egyik darabjában ölelte át szerelmesen vőlegényét, aki alig hét hónappal megismerkedésük után jegyezte el.