Az OnlyFans egy olyan közösségi oldal, ahol cenzúra nélkül bármit meg lehet osztani, így elsősorban 18+-os tartalmak (=pornó) van rajta. Akik posztolnak, azok díjat kérnek a követőiktől, szóval a kontentet csak az nézheti, aki perkál. Nemrég Cardi B és Bella Thorne is bejelentette, hogy regisztrál az OnlyFansre, de hamarosan mindketten egyértelművé tették, hogy nem pornót vagy meztelen képet fognak megosztani önmagukról. Bella Thorne mindenesetre olyan bikinis fotókkal hívta fel rajongói figyelmét az Only Fansre, mint az alábbi.

Nos, Bella Thorne kampánya remekül sikerült, egy időre le is fagyott az egész Only Fans, amikor a rajongók elkezdték megrohamozni az oldalt. Azóta kiderült, hogy az első 24 órában a 22 éves színésznő 1 millió dollárt kasszírozott az Only Fansre befizetett díjakból (ez írta a Page Six), és azóta az Entertainment Weekly hozzátette, hogy már a második millió dollár is meglett. Tekintettel arra, hogy 1 millió dollár 300 millió forint, elmondhatjuk, hogy néhány nap alatt jóval több, mint félmilliárd forintot keresett Bella Thorne.

A híresség azt mondja, a pénz egy részét jótékony célra ajánlja fel, egy másik részét pedig egy filmcégébe fekteti be, illetve az élményt fel szeretné majd használni tapasztalatként egy jövőben forgatandó filmhez, hiszen az élete egyik legnagyobb álma, hogy Oscar-díjas színésznő lehessen. A fenti borítókép idén februárban készült róla.