Ahogy korábban megírtuk, Bochkor Gábor másfél év után tér vissza a rádiózáshoz, a Retro FM-en kapott egy reggeli műsort. Bochkor a stábbal közösen választhatta ki, kivel szeretne együtt dolgozni, némi tanakodás után Lovász László mellett döntöttek, akiről Bochkor a Reggeliben, ahová mindkét műsorvezetőt meghívták, azt nyilatkozta:

nem azért (választottam a műsorba - a szerk.), mert imádtam volna, amit egyébként csinált, voltam vendége is. Azt éreztem, hogy a Laciban van valami, amit még nem mutatott meg, viszont hozzánk nagyon illene.

Bochkor szerint Lovász teljesen más világnézetű, mint ő, ezért lesz a műsor érdekes. Erre Lovász azt felelte, saját magát szelídebbnek ítéli meg beszélgetőtársánál, mire Bochkor rávágta, hogy Lovász

már-már feminin.

Lovásznak ismét megvolt a válasza:

A nőket először fogja valaki képviselni úgy, hogy nemcsak hallgatni kell Bochkort, hogy mit beszél a nőkről, hanem valaki ott van, aki a nők pártján áll.

A beszélgetés egy későbbi pontján Lovász elmondta, hogy Bochkort egy nagyon jó embernek tartja, ami menet közben derült ki számára. 

Én is hallottam róla mindent, hogy milyen vele dolgozni.

Mire Bochkor:

Rólam vannak rémhírek, de azért nem vagyok egy szörny.