A Hulu és a BBC 3 új dokumentumsorozatot indít, amelynek központi témája a szexualitás lesz, oknyomozó riportere pedig Cara Delevingne, írja a Deadline. A Planet Sex (Szexbolygó [sőt, Szexplanéta – szerk.]) névre keresztelt hatrészes sorozatban a modell/színésznő az emberiség szexualitásának legégetőbb kérdései után nyomoz majd, megpróbálja például kideríteni, min múlik valaki szexuális vonzereje, és miért olyan népszerűek a pornófilmek. 

Cara Delevingne felkérése a sorozathoz egészen jó döntésnek értékelhető, mivel a nyíltan pánszexuális celeb többször is érdekes kalandokba keveredett már, még ha csak pletyka szintjén is.

Mint egy olyan személy, akinek nagyon sok évébe telt, hogy megértse a szexuális identitását, nagyon izgatott vagyok a sorozat miatt, ami néhány nagyon őszinte és emberi beszélgetéseken keresztül sokaknak megváltoztathatja a véleményét a témában

– nyilatkozta a sorozatról a sztár, amit a Perez Hilton szemlézett. Delevingne reméli, hogy a Planet Sex segítségére lesz azoknak a fiataloknak, akik gondban vannak a szexualitásukkal, és erről a szüleiknek sem mernek beszélni. 

Delevingne a műsor kedvéért olyan különböző közösségekbe is ellátogat, ahol nagyon eltérően gondolkodnak a szexualitásról, de néhány laboratóriumba is bekukkant, hogy megtudjon ezt-azt a szex kémiájáról. 

A Planet Sex forgatását év elején kezdték, majd a világjárvány miatt átmenetileg szüneteltetni kellett a munkálatokat, de azóta már gőzerővel dolgoznak a projekten. A premier dátuma még nem ismert.