Tegnap olvashatta a Velveten, hogy Johnny Deppék pereskedése újabb érdekes fordulatot vett. A színész jogi csapata most azzal állt elő, hogy Heard nem csak, hogy megcsalta Deppet, de egy édeshármast is megengedett magának, amikor még a felesége volt. A másik két szereplő pedig állítólag Heard expasija, Elon Musk, illetve Cara Delevingne.

A Tesla atyja elég gyorsan reagált az ügy kapcsán. Musk a Page Sixnek azt mondta, szó sem volt édeshármasról, illetve azt is kitartóan tagadja, hogy egyáltalán Amber Heard közelébe ment volna, amíg a színésznő férjes asszony volt.

Cara és én barátok vagyunk, de sosem kerültünk intim kapcsolatba. Ezt ő is megerősítheti. Emellett azt is tisztáznám, hogy Amber és én csak egy hónappal azután kezdtünk el találkozgatni, hogy benyújtotta a válókeresetet. Azt hiszem, még csak a közelében sem voltam, amíg tartott a házassága.

Johnny Depp csapata ennek éppen az ellenkezőjét állítja, ők ugyanis kitartanak amellett, hogy Musk rendszeresen látogatta Heardöt a színésszel közös lakásában, méghozzá bőven a házasságuk alatt, és ezt biztonságikamera-felvételekkel alá tudják támasztani.

Ami Cara Delevigne-t illeti, a modell eddig mindig csendes maradt a magánéletét illetően, így valószínűleg nagyon nem örül annak, hogy belekeveredett ebbe az egészbe. Delevigne egyébként jelenleg aktív tagja a #blacklivesmatter mozgalomnak, és kvázi csak ebben a témában posztol, így a szóban forgó botrányt sem kommentálta. Persze meglehet, hogy előbb-utóbb kénytelen lesz, ha beidézik a tanúnak.

Musk egyébként úgy tűnik, cseppet sem izgul amiatt, hogy felmerült a neve az év(ek) egyik legbotrányosabb válásának kapcsán. A mondandójához ugyanis azt is hozzáfűzte, hogy szerinte ideje lenne berekeszteni ezt az egészet, mert már senki sem kíváncsi rá.

Figyelembe véve ezt a pert, én mindenkinek azt javasolnám, hogy ássa el a csatabárdot, és lépjen tovább. Az élet túl rövid az ilyen mértékű negativitáshoz. Ha ennek vége lesz, senki sem fogja azt mondani, hogy bárcsak tovább tartott volna

– mondta a nemrég született, és máris átnevezett X Æ Xii édesapja.