Palvin Barbara és Dylan Sprouse kapcsolatára jó hatással volt a karantén. Őket nem idegenítette el az összezártság, sőt - a pár jelenleg vidéki kuckójuk kialakításán dolgozik, a folyamatokat pedig dokumentálják is.

A magyar modell legfrissebb Insta posztjában a tükör előtt fotózkodott, kigombolt nadrágban, és természetesen egy dögös, fekete fehérneműszettet is viselt.

Miley Cyrus ismét villantózásba kezdett. Az énekesnő ugyan elméletileg visel felsőt, de gyakorlatilag semmit sem takar el saját magából. A szettet egy méretes kereszttel is feldobta a nyakában, ami pedig a többi illeti, csak az Instagram munkatársain múlik, maradhat-e a lentebb látható fotó, vagy sem.

Bella Hadid szettje sem volt túl konzervatív a napokban. A modell elegáns outfitbe bújt, ami azért dekoltázsnál nem hagyott sokat a képzeletnek.

Gigi Hadid húgához hasonlóan félretette a szerénységét, bár ő jóval merészebb volt. A várandós modell a múltkor egy halom terhes fotóval szórta tele közösségi oldalát, amelyeket korábban már össze is gyűjtöttünk.

Kourtney Kardashian egy igazán dögös bontógolyón pózolt Miley Cyrushoz hasonlóan, aki maga is megkommentelte a posztot, és királynőnek levezte a legidősebb Kardashian nővért. A bejegyzésben egyébként feltűnik új, 19 éves kebelbarátnője is, akiről nemrég mi is írtunk.

Demi Rose szokásához hűen a kirakatba tette amit lehetett, és posztja szerint egyébként remek napja volt, ugyanis jelenleg Spanyolországban pihen.