Kourtney Kardashian a nővérek közül a legidősebb, 3 gyerek édesanyja, 100 millió követő kedveltje az Instagramon. Legutóbbi posztjain feltűnt egy kolléganője, Addison Rae influenszer, és a Daily Mail úgy tudja, hogy ők máris legjobb barátnők. Erre ezek szerint abból lehet következtetni, hogy a két híresség ilyen fotókat posztol egymásról, mint pl. az alábbi.

Addison Rae, aki a fiatalabbak körében kedveltebb TikTokon nagyobb sztárnak számít, mint az Instagramon, az alábbi posztban azt mondja, hogy éppen az álmait éli át, mármint Kourtney Kardashian oldalán. Hogy ők mióta vannak ilyen jóban, arról nem szól a fáma, mindenesetre a Getty archívuma nem tartalmaz róluk közös fotót. A fenti borítóképen a bal oldalon Kourtney Kardashian látható, amikor tavaly novemberben a People's Choice Awardson gálázott, Addison Rae jobb oldali fényképe pedig februárban a New York-i divathéten készült.

De az alábbi képek szerint egymást is fotózták a barátnők, hiszen a közös érdeklődés és a hasonló foglalkozás nyilván áthidalja a 22 évnyi korkülönbséget kettejük között.

A medencés parti egyik fénypontját jelentette egy adag görögdinnye elfogyasztása, amiről Addison Rae a következő fotót tette közzé.

Alább még egy kép megtekinthető a két influenszerről és bizonyos Phil Riportelláról, aki a barátnőkkel együtt élvezte ezt a kellemes nyári napot. Addison Rae-t az Instagramon ugyan csak negyedannyian követik, mint Kourtney Kardashiant, azaz 26 millióan, de a TikTokon jóval nagyobb a rajongótábora, Rae ott 54 millió követővel rendelkezik, és a néha érthetetlen trendeket produkáló applikáció legjobban kereső influenszerei közé tartozik.