Sok mindenre nem számítottam 2020-szal kapcsolatban, ezek egyike, hogy Kiszel Tünde egy Sugarbird-kampányban jön velem szembe az Instagramon, Frida Kahlónak fazonírozva. Erre tessék!

 A magyar ruhamárka új kampányának része, mint írják, hogy „a Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciónk keretein belül készítettünk egy csodás fotósorozatot izgalmas, egyedülálló arcokkal és személyiségekkel, hogy megtaláljuk a 21. század Fridáit”, ennek a képsorozatnak pedig a Who is Frida címet adták.

A kampány további érdekes arcai Gesztesi Panka (Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya), illetve Zséda (Zsédenyi Adrienn), az énekesnő. Az alább beszúrt képen előbbit láthatják.

Ami az egészet meghökkentővé teszi (bár a részben a szemöldöke miatt elhíresült modell-műsorvezető ilyen vonatkozásai miatt kézenfekvő választásnak tűnik), hogy a Sugarbird korábban főleg egykori glammodellekkel kollaborált, bár volt együttműködésük például Mihalik Enikővel is. A másik meglepő vonatkozás, hogy Kiszel Tünde ritkán szokott úgy kinézni, mint Cersei Lannister. Mondjuk láttunk már ilyet is.