Aaron Carter már korábban is kacérkodott a pornózás és a gyerekvállalás gondolatával, most pedig úgy tűnik, előbbi ötletét ismét elővette, számol be róla a Page Six. A celeb elvileg a Camsoda nevű, élő webkamerás szexvideókat közvetítő oldalon szeretne debütálni pornószínészként. 

A hírről nem maga Carter, hanem a felnőtt-tartalmú honlap egyik munkatársa számolt be, aki szerint a celeb pikáns műsorral készül pénteken, melyben "erotikusan fog megenni egy banánt, amit a lábával hámoz meg."

Ezenkívül maszturbálni is fog, elő közönség előtt, életében először. 

Miután a CamSoda elújságolta Carter debütálását, a celeb is megerősítette a hírt Insta-oldalán, melyet nemrég priváttá tett, így bejegyzéseit nem tudjuk megosztani, csupán a Page Six cikkéből idézhetjük, mit írt:

Ez lesz az első alkalmam! Nézz meg a CamSodán, péntek este kilenckor!

Bár Carternek tényleg ez lesz az első pornómunkája, menyasszonya, Melanie Martin már szerepelt az említett honlapon idén. Ha esetleg elfelejtette volna: a pár januárban jött össze, azóta Martint már háztartáson belüli erőszak vádjával lecsukták, majd óvadék ellenében kiengedték. Szakítottak, újra összejöttek, eljegyezték egymást, majd Carter  megosztotta rajongóival, hogy menyasszonya teherbe esett, ám nem is olyan sokkal később Martin elvetélt, elvileg a stressz miatt.