Aaron Carter rengeteg munícióval lát el minket, szinte hetente csinál valami meghökkentőt,amiről írhatunk. Rehabon is volt már, nemrég pedig szexfilmezésre adta a fejét barátnőjével, akitől most gyereket vár. A hírt Insta-élőzéseben jelentette be, számol be róla a People.

Carter év eleje óta él párkapcsolatban, januárban posztolta első közös képét jelenlegi barátnőjével, Melanie Martinnal, akit azóta párkapcsolaton belüli erőszakért már el is ítélt a bíróság, ám úgy tűnik, az énekes nem tartozik a  haragtartó emberek csoportjába, a férfiverő Martintól ugyanis most gyereket akar. 

Magától értetődő, a gyerek már úton van. Egész biztosan elfoglalt apuka leszek. Ezt vehetitek egy hivatalos bejelentésnek is: terhesek vagyunk

- jelentette ki közösségi oldalán.

Carter elmondta, hogy barátnőjével mindketten nagyon szeretnének gyereket, minden gondolatát a jövő és az apaság köti le. Az időzítés tökéletes, mint elmondta, élete sínen van.

Nagyon eltökélt vagyok, a zenei karrierem nagyon jól alakul, turnézok, az új ruhakollekcióm most jött ki, minden remekül formálódik z életemben, és most nem csak a zenére gondolok. 

Carter számára nagyon fontos a család, és a barátnője is, ezért tetoválhatta egyik szemöldöke felé a nő keresztnevét néhány hónappal egymásra találásuk után.