Már több cikkünkben is beszámoltunk róla, hogy Brad Pitt elvileg már kilenc hónapja kavar egy Nicole Poturalski nevű, 27 éves német modellel, aki elvileg nemcsak, hogy házas, még gyereke is van. Talán nem meglepő, ha Pitt volt felesége, Angelina Jolie annyira nem örül a szerelmespárnak: Jolie-t leginkább az idegesítette fel, hogy a színész abba a francia borvidéken található kastélyba invitálta meg Poturalskit, ami a volt házaspár egyik szerelmi fészke volt, írja a Mirror.

A színész és a színésznő között amúgy is feszült a viszony, mivel még mindig nem tudtak megállapodni közös gyermekeik felügyeleti jogát illetően, ám Jolie most főképp azért bosszankodik, mert Pitt abba az 50 millió dollárt (vagyis 15 milliárd forintot) érő dél-francia kastélyban szállásolta el modell kedvesét, melyhez sok közös emléke fűzi Pitt-tel. 

Jolie azt hitte, mérséklődhet a kettejük közötti feszültség a borzalmas nyár után, de ez mostanra teljesen lekerült a napirendről. Undorítónak tartja, hogy Pitt Poturalskival körbejárja Európát mindenki szeme láttára, ahelyett, hogy a szerelmi életét méltóságteljesen megtartaná magának

- nyilatkozta a lapnak egy forrás, aki hozzátette, bárhogy is vélekedik erről Pitt, modortalan és illetlen, amit tesz. 

Egy másik, a sztárpárhoz  közeli ismerős szerint Pitt is dühös Jolie-ra, amiért mindent a saját kénye kedve szerint akar intézni, a színész viszont nem fogja hagyni, hogy csorbuljanak a jogai a bíróságon.