Több egykori és mostani dolgozó bejelentése alapján nemrégiben vizsgálatot indítottak Ellen DeGeneres reggeli műsora ellen, ugyanis a vádak szerint a műsorvezetőnő kibírhatatlan munkakörülményeket teremtett, a vezető beosztású producerek pedig szexista és rasszista megjegyzésekkel illették alkalmazottaikat - és lehet, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa. A műsorvezetőnő egykori bejárónője szerint a hírességnek dolgozni kész rémálom volt, DeGeneres otthon is elviselhetetlen munkaadó volt, írja a Daily Mail.

Azt hiszem, az emberek igazi személyisége otthon jön ki. Szóval elhihetik, hogy azok után, amit mondtak a munkahelyi viselkedéséről, milyen borzalmasa volt Ellen otthon, amikor senki előtt nem kellett tartania magát. 

A nevét elhallgatni kívánó alkalmazott, aki több hónapot dolgozott DeGeneres és felesége, Portia de Rossi otthonában az utóbbi tíz évben, azt állítja, DeGeneres minden nap összeállított egy listát arról, hogy a beosztottjai milyen hibákat követtek el előző nap.

A sztár például azt is szóvá tette nekik, ha

  • a kávéján nem volt kedvére való a hab nagysága
  • rossz tálban szolgálták fel az ételt
  • rossz helyre tették vissza a sószórót
  • a szakács pedig a vendégeknek fenntartott mosdót használta

Az egykori alkalmazott szerint DeGeneres gyakran leültette az alkalmazottait maga elé, akiket sokszor ordítozva szidott, úgy kezelte őket, mintha semmit sem érnének. 

Egyenesen kínzott minket, nekünk pedig ülve végig kellett hallgatnunk, mert tőle kaptuk a fizetésünk. 

A munkavállaló, aki többször sírva ment haza, csak azért nem mert sokáig felmondani, mert félt, rosszul nézne ki az életrajzában, hogy eljött egy hollywoodi hírességtől.

Akármilyen vádak is érték és érik a műsorvezetőt, reggeli műsora szeptember 21-én visszatér, olyan vendégekkel indul újra, mint Orlando Bloom vagy Amy Schumer vagy Chrissy Teigen, írja a Page Six.