Válik Cardi B és férje, Offset. Kettejük közül az előbbi volt, aki beadta a válópert, első tárgyalásuk november 4-én lesz, írja az E! News. A pár még 2017-ben házasodott össze, egy szupertitkos ceremónián, frigyükről sokáig nem is lehetett tudni. Cardi B csak akkor közölte rajongóival, hogy már házas, amikor teherbe esett Offsettől. Lányuk, Kulture már kétéves. 

A válás mögött feltehetően a szintén zenész Offset hűtlensége áll, köztudott, hogy a férfi korábban már megcsalta Cardi B-t, egy párhoz közeli forrás szerint pedig ez nem egyszeri alkalom volt. 

Cardi nem bízik Offsetben, már belefáradt abba, hogy az utóbbi két évben folyamatosan meg kellett bocsátania neki. Nehéz volt Cardinak a megcsalásos botrány óta, és azt pletykálják, Offset megint hűtlen volt vele.

A forrás szerint a rapper azért döntött a válás mellett, mert példát szeretne mutatni a többi nőnek és a lányának is, ugyanakkor reméli, hogy békében, közös megegyezéssel tudja befejezni kapcsolatát férjével. A sztár döntése sokakat meglepett, talán azért, mert Cardi B korábban már kifejtette, az, hogy férje megcsalta őt, még nem jelenti azt automatikusan, hogy vége is a kapcsolatuknak. 

Ha szeretsz valakit, és nem vagy vele, és depressziós vagy, és a közösségi oldalakon azt mondják neked, hogy ne beszélj vele, mert megcsalt, na akkor nem vagy igazán boldog, egészen addig, míg le nem ültél, hogy megbeszéld vele a történeteket.