Alább összefoglaljuk, melyik hazai híresség mit osztott meg magáról az Instagramon az elmúlt 24 órában, és Palvin Barbarával kell kezdenünk, mert ő egy újabb erős képpel folytatja a szexi Instagram-posztok sorozatát. A sivatagi pucérkodós fotók után most egy öltözőben készült képet publikált, ezen ugyan nagykabátot visel, de azt úgy, hogy eléggé úgy tűnjön, mintha nem lenne alatta semmi.

Kocsis Tibort sokan kérdezik, hogy ő is benne van-e az Álarcos énekesben. Az énekes alábbi posztja erre természetesen nem tartalmazza a választ, csak annyit, hogy nézni kell a műsort és majd kiderül belőle. Tartalmaz viszont a poszt egy elég menő, napszemüveges-atlétás képet.

És ha már a menő képeknél tartunk, Jakabos Zsuzsannától is érkezett egy.

További hírek az Instagramról, még rövidebben:

  • Molnár Tamás egyrészt a Jetlag nevű együttes énekese, másrészt a Sztárban sztár szereplője, harmadrészt Cinthya Dictator szerelme. Nos, ő azt posztolta, hogy kedvese felköszöntötte abból az alkalomból, hogy most három éve nem iszik alkoholt és nem használ kábítószert.
  • Zimány Linda szerint az az első számú szabály, hogy az embernek legyen egy fekete jóganadrágja a hét minden napjára, merthogy ez a ruhadarab a kis fekete ruha napközbeni megfelelője. Ehhez egy olyan képet posztolt, amiben fekete jóganadrágban ül az autójában.
  • Ha ön ment volna az Alakreform bálba november 27-én, akkor nem fog örülni annak, amit Rubint Réka tett közzé az imént: a rendezvényt a járvány miatti szabályok miatt el kellett halasztani.
  • Majoros Hajnalkának most volt a születésnapja, és párjától, Majkától egy költeményt kapott ajándékba. Ezt teljes egészében itt lehet olvasni, de íme egy kis ízelítő: „ha fáradt vagyok, megpihenek irigyelt keblein, és ha fáradt, úgy szorítom, mintha nem volna több kacagós esténk, és időnként zavart gyerekként viselkedem, mikor megmutatja sokszor látott testét...”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Palvin Barbara most nagykabátban pucérkodik

És kiderül, ki írta kinek: „ha fáradt vagyok, megpihenek irigyelt keblein, zavart gyerekként viselkedem, mikor megmutatja sokszor látott testét”.

6 · Sep 22, 2020 10:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments