Izgalmas interjút készített a Telegraph a Trónok harca sztárjával, Kit Haringtonnal, aki nemcsak anyja nevelési elveiről, hanem macsó férfiakról is beszélt, szemlézte a Perez Hilton. Kezdjük is az előbbi témával. 

Harington szerint a drámaíró anyja, Deborah Jane Catesby nem sokat foglalkozott a színész nemével, akinek akkor is lányos játékokat adott, ha Harington akcióharcos figurát kért. 

Amikor Mighty Max figurát kértem ('90-es évekbeli akció/fantasy sorozat - a szerk.), Polly Pocketet kaptam, amikor pedig Action Mant, akkor meg egy babát. 

Az interjúnak talán ennél is érdekesebb része volt, amikor arról beszélt, miért nem alakítana megint egy Jon Snow-hoz hasonló, rettenthetetlen, némán szenvedő hőst, mint ahogy azt a Trónok harcában tette. Egész egyszerűen azért, mert rossz példát mutatnak az ilyen karakterekkel az embereknek. Az érzelmeket nem elfojtani kell, hanem kiadni önmagunkból, véli.

Úgy látom, hogy mikor a férfiaknak érzelmi problémájuk van, valamilyen gátba ütköznek, egy olyan gátba, ami a második világháború óta öröklődik tovább nagyapáról apára, apáról fiára. Nem beszélünk az érzéseinkről, mert akkor gyengének tűnnénk, ami pedig nem férfias viselkedés. Amikor egy olyan hősies férfit formáltam meg, aki elfojtotta az érzéseit, azt gondoltam a karakterről, hogy nem akarok többször ilyet alakítani. Ez nem az a fajta férfi ideálkép, amiből a világnak többet kéne látnia. 

Harington ettől függetlenül sem tekint vissza túl boldogan a Trónok harcára, vagy legalábbis a sorozat utolsó évadának forgatására, idézi fel a Perez Hilton a színész 2019-es ausztrál GQ magazinnak adott interjúját, melyben a sztár arról beszélt, annyira megfeszített tempóban kellett dolgozniuk, hogy a végén már az sem tudták, azért sírnak, mert az a rendezői utasítás, vagy azért, mert már annyira fáradtak.