Ebben a posztban hazai hírességekről olvashat rövid híreket. Mindjárt rátérünk a Barátok köztre, de előbb azzal kezdjük az összefoglalót, hogy miután Várkonyi Andrea távozott a Life TV-től, médiacéget alapított Whitedog Media Kft. néven, tízmillió forint alaptőkével. A műsorvezető azt mondja a HVG csütörtöki számában a 24.hu szerint, hogy a jövőben továbbra is televíziózással, tartalom- és műsorgyártással kíván foglalkozni, továbbra is az eddigi stábjával, de most már ebben a saját cégében.

További hírek, még rövidebben:

  • Kiderült, ki volt az a stábtag, akinek a covid-fertőzése miatt szüneteltetni kellett a Barátok közt forgatását: Nagy Alexandra. Erről a Fókusz fenti videójában lehet többet megtudni.
  • Varga Viktor pont 33 éves, és a Jézus Krisztus szupersztárban magát Jézust fogja alakítani a Nemzeti Lovas Színházban, írja a Blikk.
  • Pataky Attila nyilatkozott a Blikknek arról, milyen volt koronavírussal kórházban feküdni. „Pár nap alatt öt kilót fogytam, aztán naponta egyet. Egy hét alatt 85-ről 77 kilóra csökkent a testsúlyom, szinte összeestem a gyengeségtől. [...] Hamarabb kellett volna orvosi segítséget kérnem” – meséli az Eddából ismert zenész.
  • Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella arról nyilatkozott a Tényeknek, hogy egy kislány hány éves korában kezdjen sminkelni. Hunyadi Donatella azt mondja, ő 12 évesen használt először szempillaspirált.
  • És az 1kanapén című YouTube-sorozatban Alföldi Róbert volt a vendég legutóbb, a bő fél órás beszélgetést alább lehet megnézni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiderült, ki lett koronavírusos a Barátok közt színészei közül

Az is megvan, ki lesz Jézus a Nemzeti Lovas Színházban, és hogy mivel fog foglalkozni Várkonyi Andrea új, tízmilliós cége.

7 · Sep 24, 2020 12:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments