Elkapta a koronavírust az Edda Művek három tagja, Kicska László, Gömöry Zsolt és a frontember Pataky Attila. Az utóbbit a tünetek súlyossága miatt a Szent László kórházba kellett szállítani, ahonnan most engedték ki, erősítette meg az énekes felesége, Nyikovics Orsolya a Ripostnak többek között a következőket nyilatkozva:

Túl van a nehezén és itthon lábadozik. Természetesen még beletelik egy kis időbe, amíg visszanyeri az erejét, de már nincsenek komoly fájdalmai és egyre jobb a hangulata.

További hírek röviden:

  • Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltjába továbbra is özönlenek az emberek, és a témában a Blikk újra megkérdezett háborgó környékbeli lakókat. Ők megerősítették, hogy továbbra is háborognak, illetve annyit tudtak eddig elérni, hogy a körzetet lakó-pihenő övezetnek nyilvánították, ami egyelőre sok érdemi változást mintha nem hozott volna a celebbolt miatt hirtelen roppant forgalmassá vált terület életében.
  • Eszenyi Enikő azt nyilatkozta a Blikknek, hogy amikor meghallotta, hogy Nagy Ervin lesz az egyik nyomozó az Álarcos énekesben, rögtön tudta, hogy színészkollégája könnyen le fogja buktatni őt, azaz rá fog jönni, hogy ő viseli a tigrisjelmezt.
  • Bíró Ica már az idegösszeomlás szélén áll a kilakoltatásügy miatt, derült ki a TV2-n a Mokkából. Az egykori Metál Lady kibontott egy közfalat, hogy a lakásába bejuthasson, mert nem adtak neki kulcsot.
  • További koronahírek voltak az RTL Reggeliben: Galambos Lajos fiának a tesztje is pozitív lett, ezért az egész család karanténba vonult. Erről alább lehet megtekinteni egy videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pataky Attilát kiengedték a kórházból

Az EDDA frontembere otthon lábadozik, miközben folytatódik a háborgás Ördög Nóráék balatoni boltja miatt, Eszenyi Enikő pedig tudta, hogy Nagy Ervin le fogja buktatni. Hírek.

11 · Sep 22, 2020 09:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments